Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Exposició fotogràfica “#RavalKm0”

· On? LA CAPELLA
· Quan? Del 10 al 12 de febrer de 2017
· Adreça: Hospital, 56

Exposicions

Dins del Festival “Llum BCN 2017” podeu veure la exposició de fotografies del projecte #RavalKm0. La mostra recull 29 imatges realitzades per la fotògrafa Maria Espeus i que van servir com a base per crear la il·luminació nadalenca de dos carrers del Raval.

El projecte #RavalKm0 va brindar oportunitats formatives i laborals a persones del barri en situació d’atur i va guarnir els carrers Hospital i Joaquim Costa del Raval durant el Nadal amb 44 arcs de llum fets des del barri i per al barri.

Les imatges mostren diferents vincles entre més de 60 persones que viuen, treballen o tenen un comerç als carrers Joaquim Costa i Hospital, visibilitat així la força d’un barri molt divers, que treballa conjuntament per la millora de la seva qualitat de vida i a favor de la convivència entre els seus veïns i veïnes.


Raval km0 (versió extensa) from Tot Raval on Vimeo.A banda de les fotografies de Maria Espeus, a La Capella també podeu veure alguns dels arcs que es van poder veure a diferents equipaments del Raval.

L’experiència de l’exposició es pot completar amb un recorregut pels carrers vinculats al projecte, que tornaran a estar il·luminats divendres i dissabte entre les 19 a 24h i el diumenge de 19 a 23 h.

El projecte #RavalKm0 neix com a iniciativa del grup motor de "Raval Territori Socialment Responsable" del que Amics de La Rambla és membre.
LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X