Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Exposició Premi Setba 2021 al Reial Cercle Artístic

· On? Reial Cercle Artístic
· Quan? Del 20 al 26 d'octubre de 2021
· Dies? Dilluns, Dimarts, Dimecres, Dijous, Divendres, Dissabte, Diumenge
· Adreça: Arcs, 5
· Organitza: Fundació Setba

Exposicions

La Fundació Setba homenatja i dona visibilitat als artistes amb discapacitat intel·lectual en una exposició al Reial Cercle Artístic de Barcelona.

L’espai acull les obres guanyadores i finalistes del Premi Setba 2021 i que han estat seleccionades per formar part del calendari de la Fundació Setba 2022.

El Premi Setba és un certament artístic i de disseny destinat a entitats que treballen amb persones amb DI.

Les obres exposades, menys els tres primers premis, estaran a la venda en el mateix Reial Cercle Artístic. L’obra guanyadora l’adquireix la Fundació Setba i la segona i tercera, el Reial Cercle Artístic per a la seva col·lecció.

Aquest any s’han presentat més de 1.300 obres, de les quals només 23 han estat seleccionades com a finalistes i guanyadores. Durant el procediment, s’aplica un rigorós compliment de les bases i una excel·lent selecció gràcies al jurat professional que ha format part del Premi: Jean-Paul Bouyat, president de Bardinet Espanya; Clara Antúnez, sommelier de La Gastronòmica; Natàlia Iglesias, de l’equip de comunicació de Vinalium; Sergi Capell, fundador de La Casa de Carlota; Meritxell Duran, il·lustradora i escultora; Glòria Andreu, responsable del projecte Art for Change de la Fundació “la Caixa”; Josep Fèlix Bentz, president del Reial Cercle Artístic; Marcel·lí Antúnez, artista multidisciplinari i cofundador de La Fura dels Baus; Josep Manuel Jaurena, gerent d’Art Mir i Cristina Sampere, directora de la Fundació Setba.

El guanyador del Premi Setba 2021 ha estat Adrià Gómez, de la Fundació Privada Aspronis, gràcies a la seva obra Blanc i Negre. El segon premi, per Daniel Temporal, de la Fundació Ampans, per la seva obra Titiritero. I el tercer premi se l’ha endut Joana Caparrós, també de la Fundació Ampans, per la seva obra Tucán.

L’exposició es podrà veure del 20 a 26 d’octubre de 2021 i l’entrada és lliure.

 

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X