Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Exposició Premi Setba 2021 al Reial Cercle Artístic

· On? Reial Cercle Artístic
· Quan? Del 20 al 26 d'octubre de 2021
· Dies? Dilluns, Dimarts, Dimecres, Dijous, Divendres, Dissabte, Diumenge
· Adreça: Arcs, 5
· Organitza: Fundació Setba

Exposicions

La Fundació Setba homenatja i dona visibilitat als artistes amb discapacitat intel·lectual en una exposició al Reial Cercle Artístic de Barcelona.

L’espai acull les obres guanyadores i finalistes del Premi Setba 2021 i que han estat seleccionades per formar part del calendari de la Fundació Setba 2022.

El Premi Setba és un certament artístic i de disseny destinat a entitats que treballen amb persones amb DI.

Les obres exposades, menys els tres primers premis, estaran a la venda en el mateix Reial Cercle Artístic. L’obra guanyadora l’adquireix la Fundació Setba i la segona i tercera, el Reial Cercle Artístic per a la seva col·lecció.

Aquest any s’han presentat més de 1.300 obres, de les quals només 23 han estat seleccionades com a finalistes i guanyadores. Durant el procediment, s’aplica un rigorós compliment de les bases i una excel·lent selecció gràcies al jurat professional que ha format part del Premi: Jean-Paul Bouyat, president de Bardinet Espanya; Clara Antúnez, sommelier de La Gastronòmica; Natàlia Iglesias, de l’equip de comunicació de Vinalium; Sergi Capell, fundador de La Casa de Carlota; Meritxell Duran, il·lustradora i escultora; Glòria Andreu, responsable del projecte Art for Change de la Fundació “la Caixa”; Josep Fèlix Bentz, president del Reial Cercle Artístic; Marcel·lí Antúnez, artista multidisciplinari i cofundador de La Fura dels Baus; Josep Manuel Jaurena, gerent d’Art Mir i Cristina Sampere, directora de la Fundació Setba.

El guanyador del Premi Setba 2021 ha estat Adrià Gómez, de la Fundació Privada Aspronis, gràcies a la seva obra Blanc i Negre. El segon premi, per Daniel Temporal, de la Fundació Ampans, per la seva obra Titiritero. I el tercer premi se l’ha endut Joana Caparrós, també de la Fundació Ampans, per la seva obra Tucán.

L’exposició es podrà veure del 20 a 26 d’octubre de 2021 i l’entrada és lliure.

 

Mapa de Localització

Arcs, 5, Barcelona (41.384546, 2.174528)

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X