Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Festa ciutadana a la Plaça Catalunya per celebrar el 25 aniversari de Barcelona 92

· On? Plaça Catalunya
· Quan? 25 de juliol de 2017
· Organitza: Ajuntament de Barcelona

Festes

El próxim dimarts, 25 de juliol, a les 20 h del vespre, la Plaça Catalunya es convertirà en el centre d’una festa ciutadana per celebrar el 25è aniversari de la cerimònia d’inauguració dels Jocs Olímpics de Barcelona.

La commemoració del 25è aniversari dels jocs de Barcelona 92 és el millor pretext per recuperar amb força els valors vinculats a l'esport i l’olimpisme: la solidaritat i la pau, el respecte pels altres, la cultura de l'esforç, la cerca de l'excel·lència i el joc net. Recuperar aquests valors ha d'ajudar a promoure entre la ciutadania actituds més participatives i compromeses amb el desenvolupament de la societat en el seu conjunt.

Recordant el dia de la inauguració la torxa, acompanyada de la bandera olímpica, farà un recorregut de relleus. En els relleus participaran algun dels protagonistes del recorregut original, esportistes del 92 i dels jocs del 2016, per representants de la societat civil i finalitzarà amb els relleus de Juan Antonio San Epifanio, Epi, i Teresa Perales.

El recorregut de la torxa sortirà de Montjuïc i després de recórrer l’avinguda Maria Cristina i l’Avinguda del Paral·lel, entrarà a La Rambla per l’Avinguda de les Drassanes i pujarà per La Rambla fins a la plaça de Catalunya.

Un cop la torxa arribi a la Plaça Catalunya, a les 21:45 h aproximadament, es procedirà a l’encesa simbòlica del peveter a la plaça de Catalunya, a càrrec d’Antonio Rebollo.

Una actuació musical de Los Manolos convertirà l’acte en una festa.

Més Informació

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X