Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Festes del Roser 2008

· On? La Rambla
· Quan? 27 de novembre de 2008
· Organitza: Amics de la Rambla

Actes

Un cop més, La Rambla es prepara per a la seva Festa Major. Aquest any començarà el dia 3 d’octubre i s’allargarà fins el 7 del mateix mes, quan se celebrarà el tradicional Sopar de Ramblistes.

Entre les moltes activitats programades per aquests dies destacar, per exemple, la del dia 5 i que porta per títol “Detectius per un dia”. L’escenari serà el Museu Marítim on grans i petits hauran de recopilar les pistes que els permetin trobar un valuós model de bergantín-goleta robat d’una de les vitrines del Museu. Si teniu ànima investigadora ja us podeu apuntar!!, les places són limitades. Només cal que faciliteu les postres dades a la secretaria de la Nostra Associació (Tel. 93 317 29 40).

Tampoc us podeu perdre, la classe de cuina per a nens del dia 4 d’octubre al Mercat de la Boqueria, la cercavila del dia 3, la visita al Palau Güell del dia 4, el pregó de dia 3 a càrrec de la reconeguda cuinera Carme Ruscalleda, la Mostra de bolets, les sardanes, la Fira Nova d’Artesania,… i així totes i cada una de les activitats programades per aquest dies de Festa Major.

Per conèixer tots els horaris i ubicacions podeu consultar el programa adjunt.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X