Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Festes del Roser. David Carabén al Teatrino del Conservatori del Liceu

· On? TEATRINO DEL CONSERVATORI DEL LICEU
· Quan? 3 d'octubre de 2015
· Adreça: La Rambla, 65
· Organitza: Amics de La Rambla

Música

El proper 3 d'octubre, dissabte, a les 19 h, i amb motiu de les Festes del Roser, Amics de La Rambla us ofereix un concert de David Carabén al Teatrino del Conservatori del Liceu (La Rambla, 65).

Per talent, carisma i presencia, David Carabén és una de les figures claus de l’escena musical del país. Guitarra, veu i principal compositor de Mishima, l’artista barceloní ha escrit un grapat de cançons que, contextualitzades i comentades per ell mateix al llibre La forma d’un sentit (Empúries, 2015), han rebut el caire literari que indubtablement mereixen. Com a lògica extensió d’aquesta retrospectiva, David ha decidit alternar els concerts de la seva banda amb una proposta més íntima i així, acompanyat només pel piano de Marc Lloret i la trompeta de Pablo Fernández, repassar cançons que habitualment no formen part del seu repertori de directe, poemes de Joan Vinyoli musicats per l’ocasió i adaptacions al català d’alguns dels seus referents (Serge Gainsbourg, Randy Newman, Neil Hannon).

Una extraordinària oportunitat per (re) descobrir a qui millor li ha cantat, des del pop, a l’amor, la bellesa i la nit. El Teatrino del Conservatori del Liceu – un espai màgic – és el millor marc per gaudir d'aquest gran concert.

El concert és gratuït però, com l'aforament del Teatrino és limitat, cal fer-se amb una de les entrades a Ticketea.

https://www.ticketea.com/entradas-concierto-david-caraben-al-teatrino-del-conservatori-del-liceu-festes-del-roser-2015-fes-te

Més Informació

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X