Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

“Fet al Raval”. Experiències d'Economia Social i Solidària al Raval

· On? CENTRE D'ESTUDIS I DOCUMENTACIÓ DEL MACBA
· Quan? 10 de maig de 2016
· Adreça: Plaça dels Àngels, 8
· Organitza: Fundació Tot Raval

Actes

Volem convidar-vos, el proper 10 de maig de 2016 a les 16:30 h, a la 1a edició de la Jornada “Fet al Raval, Experiències d'Economia Social i Solidària al Raval”, un acte que té com a objectiu fomentar l'economia social i solidària al Raval i visibilitzar els seus valors i les experiències presents al territori.

L'acte està organitzat per el grup impulsor del TSR. Raval Territori Socialment Responsable (del que Amics de La Rambla forma part) i la Fundació Tot Raval i compta amb el suport de Barcelona Activa.

La jornada tindrà lloc al Centre d'Estudis i Documentació del MACBA (Plaça dels Àngels, 8) i l'entrada és lliure.

En el transcurs de l’acte presentarem el “Decàleg del Raval, Territori Socialment Responsable”, una guia pràctica desenvolupada pel grup motor del TSR amb10 criteris de responsabilitat territorial. Seguidament s'obrirà una taula rodona on debatrem sobre l'estat, els reptes i les necessitats de l'economia social i solidària al Raval, de la mà de la Xarxa d'Economia Social, Barcelona Activa i Servei Solidari. Per acabar, tancarem la jornada amb un Mercat Social, un espai de visibilització, d'intercanvi i coneixença entre algunes de les experiències d'economia social i solidària presents al barri. I en acabar us podreu endur a casa el catàleg d’Experiències d’economia social i solidària del Raval!

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X