Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Fira de Productes Catalans i Artesans

· On? Pla del Teatre
· Quan? Del 8 al 9 d'octubre de 2022
· Dies? Dissabte, Diumenge
· Adreça: La Rambla, 30

La Fira de Productes Catalans i Artesans estarà a la Plaça del Teatre el dissabte 8 i el diumenge 9 d'octubre amb motiu de la Festa Major de La Rambla - Festa del Roser 2022.

A la Fira trobareu productes artesans com poden ser la ceràmica de Breda, d´Esparraguera i de la Bisbal, la fusta de boix i de plàtan, artesania en ganxet feta a casa nostra i joguines de fusta fetes i pintades a mà (entre els quals hi ha representacions d’alguns dels Gegants i del Bestiari de Ciutat Vella). També podreu trobar una llarga llista de diferents mels de Catalunya, així com tants altres productes provinents de l’apicultura i cosmètica ecològica de plantes remeieres autòctones.

Paral·lelament a la fira, trobareu una sèrie de demostracions lúdiques de les tècniques artesanes, així com una sèrie de tastets de les mels.

També podeu participar en un taller on les flors i la fusta són les protagonistes, i un altre taller per tastar les mels més típiques de Catalunya. Explicarem les característiques organolèptiques i curatives de cadascuna d’ elles incloent-hi  una xerrada apícola per tot aquell que encara en vulgui saber una mica més de totes les altres meravelles que duen a terme les abelles.

Mapa de Localització

La Rambla, 30, 08002, Barcelona (41.37863, 2.176148)

També et pot interessar

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X