Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Fira de Productes Catalans i Artesans

· On? Pla del Teatre
· Quan? Del 8 al 9 d'octubre de 2022
· Dies? Dissabte, Diumenge
· Adreça: La Rambla, 30

La Fira de Productes Catalans i Artesans estarà a la Plaça del Teatre el dissabte 8 i el diumenge 9 d'octubre amb motiu de la Festa Major de La Rambla - Festa del Roser 2022.

A la Fira trobareu productes artesans com poden ser la ceràmica de Breda, d´Esparraguera i de la Bisbal, la fusta de boix i de plàtan, artesania en ganxet feta a casa nostra i joguines de fusta fetes i pintades a mà (entre els quals hi ha representacions d’alguns dels Gegants i del Bestiari de Ciutat Vella). També podreu trobar una llarga llista de diferents mels de Catalunya, així com tants altres productes provinents de l’apicultura i cosmètica ecològica de plantes remeieres autòctones.

Paral·lelament a la fira, trobareu una sèrie de demostracions lúdiques de les tècniques artesanes, així com una sèrie de tastets de les mels.

També podeu participar en un taller on les flors i la fusta són les protagonistes, i un altre taller per tastar les mels més típiques de Catalunya. Explicarem les característiques organolèptiques i curatives de cadascuna d’ elles incloent-hi  una xerrada apícola per tot aquell que encara en vulgui saber una mica més de totes les altres meravelles que duen a terme les abelles.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X