Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Fira de Sant Ponç 2023

· On? carrer Hospital
· Quan? 11 de maig de 2023
· Dies? Dijous
· Adreça: carrer hospital, 1

Fires

El dijous 11 de maig les parades d'herbes remeieres, de fruita confitada i de mel tornaran a omplir d'aromes i colors el carrer Hospital.

Enguany seran 49 les parades que s’instal·laran al llarg del carrer Hospital, i que oferiran als nombrosos visitants que habitualment s’hi apleguen, productes com mel, fruita confitada, melmelada o herbes medicinals.

A la Fira també s’hi podran trobar diverses activitats que tenen la mel com un dels protagonistes. Així a la plaça de Sant Agustí, organitzat per l’Associació d’Apicultors de Barcelona, al llarg de tot el dia hi haurà un taller per a infants d’extracció de bresques de mel i una Mostra de material apícola on farà divulgació de les feines dels apicultors i de la importància de les abelles. També es podrà visitar una parada d’olis essencials i esqueixos de plantes de l’Hort comunitari del Raval a càrrec de l’Equip Raval, Tot Raval, el Casal dels Infants el CCCB i el districte de Ciutat Vella.

La Fira de Sant Ponç, és una de les més populars i antigues de la ciutat. Se celebra des de l’edat mitjana, i prové del temps en què es va descobrir el poder guaridor de les herbes remeieres i es fa a la primavera perquè és el millor moment per a treure el màxim rendiment de les propietats.

La Fira se celebra al carrer de l’Hospital des de l’any 1817, després d’haver passat per la plaça de Sant Miquel, el carrer de Sant Cugat del Rec i els voltants de l’Església de la Santa Creu

 

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X