Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

"Fusum 16+6" a l'Arts Santa Mònica

· On? Arts Santa Mònica
· Quan? De l'1 d'agost al 2 de setembre de 2018
· Adreça: La Rambla, 7
· Telèfon: 935671110
· Organitza: Arts Santa Mònica

Exposicions

Fusum 16+6, que es pot veure a l’Arts Santa Mònica fins a principis de setembre, reuneix obres de diversos artistes que utilitzen la fosa de metall com a forma d’expressió contemporània. Tanmateix presenta en format audiovisual, el testimoni d’algunes de les foneries artístiques més significatives del territori català. Un testimoni, basat en l’experiència personal, que aplega el passat, el present i el futur d’aquest ofici mil·lenari.

Aquesta exposició conjumina dues vessants diferenciades d’un mateix procés de producció: d’una banda la de l’artista que, en aquest cas, és coneixedor i partícip de la tècnica i del procés de fosa com a mètode per a materialitzar el seu ideari creatiu i, d’altra, el fonedor professional dedicat en cor i ànima a la reproducció de peces artístiques en metall fos.

El procés de creació d’una escultura en fosa és llarg i laboriós. L’exposició sorgeix de la voluntat d’apropar a l’espectador a aquest món sorprenent que, per als no iniciats, esdevé impregnat d’una realitat màgica.

Artistes: Andrea Casadevall, Begoña Terradas, Belén Torrebejano, Bernat Berini, Enric Teixidó, Ferran Recio, Irene Cases, Joanna Bermúdez, Laia Moreto, Luisa Mª Segura, Mar Folguera, Marta Gismeros, Miquel Planas, Montse Pena, Valentina Ferrari i Valeria Linera.

Es pot visitar gratuïtament de dimarts a dissabtes d’11 a 21 h i els diumenges i festius d’11 a 17 h.

Més Informació

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X