Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Generació (H)original, la poesia nascuda a l’(H)original a l’Arts Santa Mònica

· On? ARTS SANTA MÒNICA. Espai Residència
· Quan? Del 26 de juliol al 24 de setembre de 2017
· Adreça: La Rambla, 7
· Telèfon: 935671110
· Organitza: Arts Santa Mònica

Exposicions

Al llarg dels darrers 15 anys, un bar del Raval, l’(H)original s’ha convertit en un espai de trobada i de relacions entre poetes i afeccionats a la poesia. Generació (H)original és un retrat coral dels poetes que hi tenen relació amb el bar i que han revolucionat el panorama de la poesia del nostre país amb una actitud lúdica, contemporània i profundament urbana.

L’(H)original va néixer l'any 2001 de la mà de la poeta Meritxell Cucurella-Jorba i Gigi Marzullo com a primer equip gestor. Més endavant, el 2002, Ferran Garcia fins a l’actualitat, i Josep Pedrals fins al juliol del 2015, han estat al capdavant de la programació, no sense la inestimable col·laboració de Núria Isanda. Al darrere hi ha hagut sempre l’empresari Manel Pérez.

La exposició és un projecte fotogràfic que és balanç i testimoni viu d'un temps i d’una generació de generacions. La mostra inclou més de 70 retrats, més de 70 trobades en què l'energia del moment es convertia en el canal inspirador per buscar la fotografia, per intuir l'esperit de cada un i fixar-lo. Bars, caus d'intimitat, carrers, lavabos... Una aventura que finalment queda reflectida en aquesta exposició.

La inauguració de Generació (H)Original tindrà lloc avui 26 de juliol a les 19 h amb una acció polipoètica a càrrec de Ferran Garcia MALLOL, Meritxell Cucurella-Jorba i Josep Pedrals. És una activitat oberta a tothom i gratuïta.

Més Informació

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X