Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

"Género Imposible", Síliva Pérez Cruz al Teatre Romea

· On? Teatre Romea
· Quan? Del 29 de juliol al 6 d'agost de 2022
· Dies? Dimecres, Dijous, Divendres, Dissabte, Diumenge
· Adreça: Hospital, 51
· Organitza: Teatre Romea

Música

Dansa, teatre, cine, poesia... Aquestes disciplines s’han creuat més d’una vegada a la trajectòria de Sílvia Pérez Cruz. Ara tornen a fer-ho en un laboratori creatiu a càrrec d’artistes d’escenes diverses que és tota una celebració de la interdisciplinarietat. Del 29 de juliol al 6 d’agost podeu veure “Género Imposible” al Teatre Romea dins del Festival Grec 2022.

Al llarg de la seva carrera artística, Sílvia Pérez Cruz ha portat la seva música a espectacles teatrals i de dansa, ha escrit i interpretat temes per a pel·lícules de ficció i documentals, i ha utilitzat la poesia com a matèria primera per les seves composicions. Exemples d’això són pel·lícules com “La noche de 12 años”, del director Álvaro Brechner; l’espectacle “Grito pelao”, amb la bailaora Rocío Molina (2018), les composicions que va crear pel muntatge teatral “Cyrano”, que va protagonitzar Lluís Homar o la música original de la llorejada pel·lícula d’animació “Josep” (Aurel, 2020). Partint d’aquestes i altres experiències amb gèneres artístics diversos, el passat octubre Sílvia Pérez Cruz va editar “Farsa (género imposible)”: el disc inclou en el seu títol la paraula “farsa”, que ve del francès farce ("farcit"), i que feia referència a les breus comèdies que els còmics interpretaven entre acte i acte durant les representacions teatrals a la cort de Lluís XVI. En l’imaginari de Pérez Cruz la paraula s’utilitza a manera de reflexió sobre la dualitat entre el que som en la intimitat i el que mostrem en públic, entre la riquesa aparent i el buit real, tan pròpia dels nostres temps.

El disc es presenta en el seu format escènic no com un concert a l’ús, sinó com una nova creació multidisciplinària en la qual participa un equip d’artistes procedents de diversos camps: la ballarina Elena Córdoba; el dramaturg, actor i poeta Pablo Messiez; els escenògrafs Sílvia Delagneau i Max Glaenzel, el pintor, il·luminador i poeta Carlos Marquerie; l’enginyer de so i creador d’espais sonors Juan Casanovas, o la dissenyadora de vestuari Cecilia Molano, entre altres. Es tracta, en definitiva, d’un nou diàleg entre diverses disciplines artístiques que apareixen com a continuació lògica d’un treball discogràfic que proposa com a punt de partida d’aquest mateix diàleg.

L’espectacle és en català, castellà i anglès i té una durada de 1 h i 50 minuts.

 

Mapa de Localització

Hospital, 51, 08001, Barcelona (41.387397, 2.168568)

També et pot interessar

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X