Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Gigi Mc Farlane i Hammond Night. Concerts amb descompte al Jamboree

· On? Jamboree
· Quan? Del 9 al 14 de maig de 2019
· Dies? Dimarts, Dijous
· Adreça: Plaça Reial 17
· Telèfon: 93 319 17 89
· Organitza: Jamboree

Música

El Jamboree ofereix als socis d’Amics de La Rambla un descompte del 50% pel concert de Gigi McFarlane el dijous 9 de maig i un 2x1 pel concert Hammond Nights el pròxim dimarts, 14 de maig.

Per poder gaudir del descompte heu d’entrar a la web del Jamboree i introduir el següent codi:

Pel  9 de maig, concert de Gigi McFarlane, 50% de descompte amb el codi: GIGI9

Pel 14 de maig, concert de Hammond Nights,  2x1 amb el codi: HAMMOND2X1

GIGI MC FARLANE

La jove cantant londinenca amb arrels jamaicanes, Gigi McFarlane, s’ha guanyat un lloc preeminent en el panorama del soul i el funk al nostre país. Avui s’acompanya d’un increïble quartet per oferir una sessió on el ritme trepidant dels seus temes propis i versions de hits de tots els temps faran vibrar el públic que baixi les escales de la cava de la Plaça Reial.

 Dijous, 9 de maig de 2019

 

 

HAMMOND NIGHT

Sota el títol de “Hammond Nights” el Jamboree enceta un cicle coordinat pel grup Shu Shu's, una de les bandes més rellevants en l'àmbit de la música afroamericana a casa nostra. Format per tres grans instrumentistes —Abel Boquera (orgue), Dave Wilkinson (guitarra) i Caspar St. Charles (bateria)— Shu Shu oferirà un seguit de concerts monogràfics amb convidats molt especials, amb l'objectiu de convertir cada nit en una sessió de tribut a algun dels gèneres vinculats a l'instrument inventat pel nord-americà Laurens Hammond a la dècada dels anys 30, és a dir, el soul, el funk, el jazz, el groove. I per começar, Shu Shu convida a la cantant britànica Sinead Savage, una reconeguda vocalista de l'escena del soul comtal.

Dimarts 14 de maig de 2019

Mapa de Localització

Plaça Reial 17 , 08002, Barcelona (41.37969, 2.175221)

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X