Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Gimcana del Comerç al Gòtic!

· Quan? Del 5 al 9 de novembre de 2019
· Dies? Dimarts, Dimecres, Dijous, Divendres, Dissabte

Actes

Del 5 al 9 de novembre, el Districte de Ciutat Vella amb la col·laboració d’Amics de La Rambla, BarnaCentre i les associacions de la Plaça Reial, Avinyó, la Mercè i el Call, organitza una gimcana del comerç al barri Gòtic.

En la gimcana port participar qualsevol persona i cal fer una inscripció prèvia. És pot fer online a la pàgina web de la gimcana o presencialment el dissabte 9 de novembre a partir de les 10:30 h a la Plaça de la Mercè o a la Plaça del Pi.

Tant al web com al passaport (si feu la inscripció presencialment el podreu recollir) hi haurà un plànol on estaran assenyalades les ubicacions dels comerços amb les adreces corresponents per trobar les pistes. Als aparadors de cada botiga s’hi trobarà informació sobre un punt d’interès cultural del barri amb una endevinalla que s’haurà de resoldre.

En total hi ha 8 endevinalles i cada resposta encertada valdrà un punt.

Els guanyadors podran optar a algun dels 6 premis. Cinc dels premis són per als cinc equips que aconsegueixin més punts i un que se sortejarà entre els participants que no hagin guanyat cap dels premis anteriors, sempre que hagin contestat un mínim de 4 pistes correctament.

1r premi

L’equip guanyador rebrà vals de compra de la Federació d’Associacions Barna Centre per valor de 300 euros i 4 entrades per a anar al Museu d’Història de Barcelona.

2n premi

L’equip guanyador rebrà un lot de l’Associació d’Amics, Veïns i Comerciants de la Rambla i la Plaça Catalunya valorat en 260 euros i 2 entrades per a anar al Museu d’Història de Barcelona.


El lot consisteix a anar a:

L’Aquàrium de Barcelona: 2 entrades

Las Golondrinas: 4 entrades (2 per a adults i 2 per a infants de 4 a 10 anys)

Tablao Cordobés: 2 entrades i 1 consumició per persona.

L’Hotel 1898: dinar per a 2 persones (segons disponibilitat de l’hotel i fins al 22 desembre de 2019)

3r premi

L’equip guanyador rebrà vals de compra de l’Associació de Comerciants i Veïns del Carrer Avinyó per valor de 175 euros i 2 entrades per a anar al Museu d’Història de Barcelona.

4t premi

L’equip guanyador rebrà vals de compra de l’Associació de La Mercè per valor de 100 euros.

5è premi

L’equip guanyador rebrà un val de compra de l’Associació d’Amics i Comerciants de la Plaça Reial per valor de 80 euros, més 2 entrades per a anar a la sala Jamboree i 2 entrades per a Los Tarantos.

6è premi a la participació

Es farà un sorteig amb tots els equips que contestin a 4 pistes.L’equip guanyador rebrà vals de compra de l’Associació de Botiguers del Call Jueu de Barcelona per valor de 75 euros.

 

 

Bases de la gimcana i inscripcions

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X