Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Hard Rock Rising Barcelona

· On? Platja del Fòrum (Sant Adrià del Besòs)
· Quan? 24 de juliol de 2015
· Organitza: Altres

Música

Els dies 24 i 25 de Juliol el Hard Rock Rising aterra a Barcelona amb un cartell espectacular en el que encara s'esperen importants incorporacions.

Kings of Leon, Lenny Kravitz, Juanes, Vetusta Morla, Avicii i Steve Angello són els primers noms d'aquest festival musical patrocinat pel Hard Rock Cafè Barcelona.

Hard Rock sempre ha estat vinculat a la música. L'any 2006 ja es va celebrar a Londres el Hard Rock Calling que, després de vuit anys d'història, s'ha convertit en un dels esdeveniments musicals més coneguts de Londres. El Hard Rock Rising és l'hereu d'aquesta tradició, un festival que oferirà 16 hores de música en directe en dos dies.

Els caps de cartell d'aquesta primera edició són Kings of Leon, que oferiran l'únic concert d'aquest any a Espanya per presentar el seu darrer disc “Mechanical Bull” i Lenny Kravitz que ve a Barcelona a presentar “Strut”.

Juanes posa l'accent llatí i Vetusta Morla són l'aposta local del Festival. La música electrònica també estarà present de la mà de Avicii i Steve Angello. I en uns dies, el Hard Rock Rising publicarà la resta del cartell que segur que portarà més d'una agradable sorpresa.

Les entrades es posaran a la venta a www.livenation.es el dilluns 23 de març (per usuaris registrats) i el 25 de març (per públic en general a Ticketmaster, El Corte Inglés i Entradas.com.

HARD ROCK RISING BARCELONA

24 i 25 de juliol de 2015

Més Informació

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X