Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

"Ibstage Stars Gales", les estrelles de la dansa al Gran Teatre del Liceu

· On? Gran Teatre del Liceu
· Quan? De l'1 al 2 de setembre de 2021
· Dies? Dimecres, Dijous
· Adreça: La Rambla, 51-59
· Organitza: Gran Teatre del Liceu

Dansa

Les IBSTAGE STARS GALES tornen al Liceu amb dues gales inoblidables i emocionants, on l'espectador tindrà l'oportunitat de gaudir d'un espectacle únic, amb ballarins de les més prestigioses companyies del món.

Primeres estrelles de la dansa procedents de grans companyies com el Teatre Mariinsky de Sant Petersburg, el Royal Ballet de Londres, l'Òpera de Dresda, l'Stuttgart Ballet, Opera de Berlin i EgriBianco Dansa de Turin, ens visiten un cop més, gràcies a un equip promotor liderat per Leo Sorribes i que treballa perquè els millors ballarins del moment pugin a l'escenari del Gran Teatre de Liceu.

A més en aquesta edició, la dansa contemporània estarà ben representada per alguns dels coreògrafs més reconeguts com David Dwason , coreògraf resident del Dutch National Ballet, Marco Goecke, coreògraf resident del Netherlands Dance Theater i Raphael Bianco de EgriBianco Dansa, entre altres.

Les Ibstage Stars Gales comptaran en exclusiva amb la participació de Natalia Osipova , estrella del Teatre Bolshoi de Moscou, American Ballet Theater, Teatre Mihailovsky de Sant Petersburg i el Royal Ballet de Londres.

Una cita obligada que ningú es pot perdre, perquè l’Espectacle, l'Entusiasme i les Emocions més intenses estan garantides.

IBSTAGE STARS GALES

Dimecres, 1 de setembre de 2021 a les 20:30 h

Dijous, 2 de setembre de 2021 a les 20:30 h

Mapa de Localització

La Rambla, 51-59, 08002, Barcelona (41.380224, 2.173535)

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X