Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

III Trobada “Empreses que sumen +”

· On? Fundació Setba
· Quan? 18 d'octubre de 2012
· Adreça: Plaça Reial 10, 1er,2ª
· Telèfon: 934823696
· Organitza: Amics de la Rambla

Actes

El proper 18 d’octubre, a les 19 hores, volem convidar-vos a la tercera trobada del cicle “Empreses que sumen +”. La trobada, que comptarà amb la presència de la directoria d’ISR, Irene Samper, tindrà lloc a la Fundació Setba, a la Plaça Reial 10.

Esteu tots convidats a assistir-hi. L’assistència es gratuïta però cal inscripció prèvia, trucant al 93 481 36 96 o per mail a info@fundaciosetba.org.

La Fundació Setba, amb la col•laboració de l’Associació Amics de La Rambla, organitza aquest cicle de trobades que vol promoure la responsabilitat social de les empreses mercantils mitjançant la seva col·laboració amb empreses socials i els serveis o productes que ofereixen.

La primera trobada del cicle, que es va celebrar el 16 de febrer de 2012, fou un èxit. Va comptar amb la participació d'una trentena d'assistents, entre representants d'administracions i membres de fundacions i associacions com FIAS, Bayt al-Thaqafa, Tot Raval o Susoespai, entre d’altres; la majoria de les quals establertes a Ciutat Vella.

La segona trobada, celebrada el 21 de juny passat, comptà amb la presència de Sara Jaurrieta, presidenta del Consell Municipal del Districte de Ciutat Vella, que va inaugurar els parlaments enaltint la importància de les empreses que fomenten els valors socials. La primera ponència va ser a càrrec de Josep Maria Canyelles, fundador de l'empresa Responsabilitat Global. I l'experiència de col•laboració presentada en aquesta trobada fou la del projecte NORAI, del Museu Marítim de Barcelona i la Cooperativa NORAI - Raval SCCL.

III Trobada 'Empreses que sumen +'

El proper 18 d'octubre, la Fundació Setba acollirà la III Trobada del cicle, que comptarà amb la presència d'Irene Samper, directora d’ISR - Iniciativa Socialmente Responsable, que amb la ponència “La gestió per valors” exposarà un nou paradigma empresarial basat en la creació de sinergies, entre empreses i organitzacions responsables i sostenibles, per tal de generar confiança en el mercat i la suma de valors per tal de garantir l’eficiència i la responsabilitat cap un món millor.

L’experiència de col•laboració que es presentarà en aquesta tercera trobada serà la del grup Icària Iniciatives Socials i l’empresa 7 i TRIA. Icària Iniciatives Socials és una entitat sense ànim de lucre que educa, forma i dóna feina a persones amb discapacitat, fonamentalment intel•lectual, per afavorir-ne la seva. A la trobada hi seran presents Maria José Pujol, fundadora i gerent, i Kika Sauquet, adjunta a gerència del grup Icària. Per altra banda, 7 i TRIA és una empresa educativa especialitzada en la gestió i serveis per a l’ensenyament, l’alimentació, el lleure i la cultura i comptarem amb la presència del seu president, Oriol Carbonell.

Més Informació

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X