Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Inauguració BarGelona, la pista de gel de la plaça Catalunya

· On? Plaça Catalunya
· Quan? 21 de novembre de 2013
· Organitza: Fundació Barcelona Comerç

Actes

Aquest dijous vinent, 21 de novembre a les 17 h, la Fundació Barcelona Comerç – de la que Amics de La Rambla forma part - inaugurarà BarGelona, la pista de gel de la plaça Catalunya.

L'acte servirà per presentar als mitjans de comunicació la instal•lació, i l'ampli programa d'activitats previstes per aquest any.

BarGelona està impulsada per la Fundació Barcelona Comerç i pretén contribuir a l'ambient nadalenc de la ciutat a l'època de compres més important de l'any, amb la intenció de convertir Barcelona en ciutat de compres internacional per l'època nadalenca.

BarGelona ha estat des de la seva primera edició, la pista de gel a l'aire lliure més gran d'Europa, fita que aquest any supera per convertir-se en la més gran del món, amb l'atractiu afegit d'estar coberta, en aquesta ocasió, per la carpa que va utilitzar El Cirque du Soleil el passat estiu a Andorra.

L'acte estarà presidit per Xavier Trias, alcalde de Barcelona, i el president de la Fundació Barcelona Comerç, Vicenç Gasca, qui estarà acompanyat pels presidents dels Eixos Comercials de la ciutat.

Les botigues associades a Amics de La Rambla disposaran de vals descompte per regalar als seus clients.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X