Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

IV edició del la trobada "Empreses que sumen +"

· On? Setba Zona d'Art
· Quan? 21 de febrer de 2013
· Adreça: Plaça Reial 10, 1er 2a
· Telèfon: 934813696
· Organitza: Amics de la Rambla

Actes

El dijous 21 de febrer de 2013, a les 19 h, tindrà lloc, a la Fundació Setba, la quarta trobada empresarial Empreses que Sumen +.

Organitzat per la Fundació Setba amb el suport d’Amics de la Rambla, 'Empreses que sumen +' és un projecte nascut amb la voluntat d'unir empreses i entitats que es dediquin a la tasca social, per dialogar i trobar sinèrgies de treball. El cicle té previstes tres torbades el 2013: el 21 de febrer, el 20 de juny i el 24 d'octubre.

En aquesta ocasió Irene Samper, directora de ISR (Iniciativa Socialment Responsable) parlarà de “L’art d’integrar el talent i la solidaritat”.

També, i dins les exposicions d’experiències de col•laboració, Rafa Martínez de Norma Editorial i Manel Pousa, de la Fundació Pare Manel explicaran com treballen plegats.

L’acte serà presidit per la regidora del Districte de Ciutat Vella, la Ilma. Sra. Mercè Homs i Molist.

L’objectiu final d’aquesta iniciativa és el de posar en contacte empreses, institucions i entitats per tal de sumar esforços i fer això que és tan actual, que se sent tan avui en dia amb les noves tecnologies i els usos que se’n deriven, però que és alhora tan antic: el fet de fer xarxa, d’unir-se per a una causa comuna, d’estar en contacte i, en definitiva, sumar + vers la solidaritat.

Si voleu assistir, cal confirmar l’assistència al telèfon 93 481 36 96 o al correu electrònic info@fundaciosetba.org.

Més Informació

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X