IV Ruta de tapes i vermut preparat Cinzano
· On? La Rambla. Rambla Santa Mònica
· Quan? Del 8 a l'11 de juny de 2017
· Organitza: Amics de La Rambla
De l’1 al 11 de juny, 12 dels bars i restaurants més emblemàtics de La Rambla se sumen al Tast a la Rambla 2017 participant a la IV Ruta de Tapes i Vermut Preparat Cinzano. En aquests 10 dies, cada establiment oferirà una tapa maridada amb una recepta pròpia de vermut preparat, elaborat amb productes Cinzano, a un preu especial de 4.50€.
Un jurat professional tastarà totes les propostes i escollirà l’establiment guanyador valorant el gust, la tècnica i la creativitat de la tapa i el vermut preparat, així com el maridatge entre els dos elements. El guanyador s’anunciarà el Dijous 8 de juny a les 13.15h al Tast a la Rambla 2017.
PARTICIPANTS
128 Rambla Restaurant-Hotel Serhs Rivoli
La Rambla, 128
Amanida de pinya amb pernil d'ànec a la vinagreta de coco
Bar Pinotxo
La Rambla, 91-Boqueria, parades 66-67
Ceba dolça amb sardina fumada
Casa Guinart
La Rambla, 95
Gambes marinades amb curry i llima amb agredolç de taronja
El Bosc de les Fades-Museu de Cera de Barcelona
Ptge. de la Banca, 5
Montadito de foie ibèric amb aromes de fruits del bosc
Fonda España
St. Pau, 9-11
Bunyol cremós de bacallà i guisat de peus de porc
Gats
Xuclà, 7
Torrada de sardina fumada amb mel trufada
Luzia
Pintor Fortuny, 1
Tortita de blat de moro amb sashimi de tonyina i maionesa de "chipotle"
Marea Baja
Av. de les Drassanes 6, planta 23
Gaspatxo fumat, moixama de tonyina
Palau Moja. The Catalan Heritage House
La Rambla, 118
Patates baby al forn amb all i oli
Restaurant Amaya
La Rambla, 20
Les "gildas" de l’Amaya
Restaurant Moka
La Rambla, 126
Pizzeta Vermut
Tapa & Àpat
La Rambla, 15
Broqueta Minarete