Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

"Jo soc allò prohibit"

· On? Arts Santa Mònica
· Quan? Del 13 de novembre de 2019 al 12 de gener de 2020
· Dies? Dimarts, Dimecres, Dijous, Divendres, Dissabte, Diumenge
· Adreça: La Rambla, 7
· Organitza: Arts Santa Mònica

Exposicions

En el marc del Festival LOOP Barcelona 2019, Isaki Lacuesta estrena a l’Arts Santa Mònica el seu projecte “Jo soc allò prohibit”.

“Jo soc allò prohibit” és una instal·lació que configura una cartografia de la “prohibició” i dels seus imaginaris, aquí i ara, perquè cap forma d’entendre una societat millor que la d’atendre tot el que aquesta es nega a si mateixa. Què tenim prohibit dir, fer, pensar, transmetre, imaginar? D’acord amb quins consensos s’estableixen els límits i dics de la convivència social?

En un espai íntim, l’espectador es confronta a una antologia exhaustiva d’imatges i relats que literalment es defugen: una imaginació escàpola, com la selfie que ens fem quan ningú no ens mira i, davant del mirall, ens busquem amb l’últim extrem del reüll.

Per encarar la imatge prohibida, l’espectador ha d’aprendre a ser Perseu contra la Medusa.

Es pot visitar gratuïtament de dimarts a dissabtes de 10 a 20 h i els diumenges i festius d’11 a 19 h. A partir d’abril, l’horari serà de dimarts a dissabtes d’11 a 21 h i els diumenges i festius d’11 a 19 h. Recordeu que els dies 25 i 26 de desembre i els dies 1 i 6 de gener, l’Arts Santa Mònica està tancat.

Mapa de Localització

La Rambla, 7, 08002, Barcelona (41.377229, 2.175683)

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X