Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Jornada de portes obertes al Conservatori del Liceu

· On? CONSERVATORI DEL LICEU
· Quan? 17 de febrer de 2018
· Adreça: c/ Nou de La Rambla, 88 (accés pel Carrer Estel)
· Telèfon: 933271200
· Organitza: CONSERVATORI DEL LICEU

Música

Un any més el Conservatori del Liceu us convoca a la seva Jornada de Portes Obertes, dirigida molt especialment a tots els estudiants de Música el dissabte 17 de febrer, d'11h a 14h.

La Jornada de Portes Obertes 2018 ofereix als estudiants de música, familiars, professors i qualsevol persona interessada l’oportunitat de conèixer el centre i la seva línia pedagògica, i de rebre informació sobre l’accés als estudis, així com poder conèixer el professorat del centre. També es facilitarà informació sobre les Beques Ferrer-Salat (exclusives del Conservatori del Liceu).

Programa:

Reunió informativa (a l’Auditori, a les 11h) sobre el desenvolupament dels estudis superiors de Música, l’ideari i orientació pedagògica i artística del centre, les Beques Ferrer-Salat, i les característiques de les proves d'accés.

Petit concert a càrrec d’alumnes del Conservatori (Auditori).

Trobada per Departaments (Aules del Conservatori), a les 12h aproximadament: els assistents podran participar en classes i altres activitats conduïdes pels professors del Departament que els correspongui.

Conèixer el professor: els assistents podran reunir-se amb el professor que hagin sol·licitat .

També hi haurà punts d’informació sobre aspectes administratius i de matriculació.

Per a un aprofitament òptim de la Jornada, cal inscriure’s emplenant el formulari corresponent (fins el dia 9 de febrer) a la plana web del Conservatori del Liceu.

Més Informació

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X