Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Juliol amb el millor flamenc al Tablao Flamenco Cordobés

· On? Tablao Flamenco Cordobés
· Quan? De l'1 al 31 de juliol de 2019
· Dies? Dilluns, Dimarts, Dimecres, Dijous, Divendres, Dissabte, Diumenge
· Adreça: La Rambla, 35
· Telèfon: 93 317 57 11
· Organitza: Tablao Flamenco Cordobés

Música

Aquest més de juliol el Tablao Flamenco Cordobés ha preparat un espectacle amb una selecció d’artistes de prestigi internacional. A l’escenari del Tablao podreu gaudir de les actuacions de José Maya, Karime Amaya i Paloma Fantova, acompanyats al cante per La Fabi, El Coco, Bocaillo, Luis el Granaino i Antonio Fernández i per David Cerreduela, Tuto i Eugenio Santiago a la guitarra.

José Maya

Nen prodigi nascut en una família d’artistes, va començar la seva carrera al teatre Albéniz als nou anys, compartint escenari amb mestres com Antonio Canales, Juan Ramírez i Enrique Morente. Considerat un dels artistes de flamenc més importants del món, ha col·laborat amb grans figures de internacionals com Marc Anthony, Björk o Beyoncé i ha col·laborat amb els més importants artistes flamencs dels darrers anys: Tomatito, Güito, Ketama, Estrella Morente, Belén Maya, los Farruco o Israel Galván, entre molts altres.

Karime Amaya

Juntament amb José Maya actuarà la ballarina Karime Amaya, membre de la família Amaya i neboda de “La Capitana” Carmen Amaya, la ballarina més famosa de tots els temps. Karime Amaya va debutar quan tenia nou anys i des de llavors ha actuat en festivals i teatres de tot el món com el Festival Internacional d’Albuquerque als Estats Units, el Festival Quito, el Festival d’Art Flamenco Mont-de-Marsan a França, el flamenc Monterrey Festival d’Art o el Festival de Flamenc de Jerez entre molts altres. D’altra banda, Karime Amaya va estrenar el seu propi espectacle al novembre de 2018 al SAT Teatre de Barcelona: La Fuente.

Paloma Fantova

Paloma Fantova és una ballarina de flamenc nascuda a Cadis, que va començar a ballar molt jove. Als vuit anys va guanyar el concurs de talent de TVE “Premis Veu Veu”. Paloma Fantova va participar a les coreografies de Manuela Carrasco al Japó i va realitzar gires per tot el món, com ara Nova York, Washington, París, Londres o El Caire. El 2011 va participar a l’espectacle “Calé” de Joaquín Cortés i el 2012 alterna la seva presència a Tablao Flamenco Cordobes a Barcelona amb la presentació del seu espectacle “Sensibilidades”. La bailaora també ha participat en les obres de Tomatito i en la mostra en homenatge a la gran bailaora Carmen Amaya, produïda per Tablao Flamenco Cordoobes, juntament amb Karime Amaya i Pastora Galván. Al gener de 2019, Paloma Fantova va presentar el seu nou espectacle al Festival de Jerez: CUNA.

Mapa de Localització

La Rambla, 35, 08002, Barcelona (41.378949, 2.174617)

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X