Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Juliol amb el millor flamenc al Tablao Flamenco Cordobés

· On? Tablao Flamenco Cordobés
· Quan? De l'1 al 31 de juliol de 2019
· Dies? Dilluns, Dimarts, Dimecres, Dijous, Divendres, Dissabte, Diumenge
· Adreça: La Rambla, 35
· Telèfon: 93 317 57 11
· Organitza: Tablao Flamenco Cordobés

Música

Aquest més de juliol el Tablao Flamenco Cordobés ha preparat un espectacle amb una selecció d’artistes de prestigi internacional. A l’escenari del Tablao podreu gaudir de les actuacions de José Maya, Karime Amaya i Paloma Fantova, acompanyats al cante per La Fabi, El Coco, Bocaillo, Luis el Granaino i Antonio Fernández i per David Cerreduela, Tuto i Eugenio Santiago a la guitarra.

José Maya

Nen prodigi nascut en una família d’artistes, va començar la seva carrera al teatre Albéniz als nou anys, compartint escenari amb mestres com Antonio Canales, Juan Ramírez i Enrique Morente. Considerat un dels artistes de flamenc més importants del món, ha col·laborat amb grans figures de internacionals com Marc Anthony, Björk o Beyoncé i ha col·laborat amb els més importants artistes flamencs dels darrers anys: Tomatito, Güito, Ketama, Estrella Morente, Belén Maya, los Farruco o Israel Galván, entre molts altres.

Karime Amaya

Juntament amb José Maya actuarà la ballarina Karime Amaya, membre de la família Amaya i neboda de “La Capitana” Carmen Amaya, la ballarina més famosa de tots els temps. Karime Amaya va debutar quan tenia nou anys i des de llavors ha actuat en festivals i teatres de tot el món com el Festival Internacional d’Albuquerque als Estats Units, el Festival Quito, el Festival d’Art Flamenco Mont-de-Marsan a França, el flamenc Monterrey Festival d’Art o el Festival de Flamenc de Jerez entre molts altres. D’altra banda, Karime Amaya va estrenar el seu propi espectacle al novembre de 2018 al SAT Teatre de Barcelona: La Fuente.

Paloma Fantova

Paloma Fantova és una ballarina de flamenc nascuda a Cadis, que va començar a ballar molt jove. Als vuit anys va guanyar el concurs de talent de TVE “Premis Veu Veu”. Paloma Fantova va participar a les coreografies de Manuela Carrasco al Japó i va realitzar gires per tot el món, com ara Nova York, Washington, París, Londres o El Caire. El 2011 va participar a l’espectacle “Calé” de Joaquín Cortés i el 2012 alterna la seva presència a Tablao Flamenco Cordobes a Barcelona amb la presentació del seu espectacle “Sensibilidades”. La bailaora també ha participat en les obres de Tomatito i en la mostra en homenatge a la gran bailaora Carmen Amaya, produïda per Tablao Flamenco Cordoobes, juntament amb Karime Amaya i Pastora Galván. Al gener de 2019, Paloma Fantova va presentar el seu nou espectacle al Festival de Jerez: CUNA.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X