Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

"La Barcelona dels anys 30", una nova ruta amb La Rambla com a protagonista

· Quan? 5 de març de 2022
· Dies? Dissabte
· Hora? De 11:00h a 13:00h
· Organitza: Fundació Palau i Maria Nunes

Rutes

Com a complement a l’exposició “Modernitat de Gabriel Casas i Galobardes”, organitzada per la Fundació Palau de Caldes d’Estrac, el pròxim 5 de març s’inaugura una ruta literària a càrrec de Maria Nunes, per evocar aquells ambients de la Barcelona llampant i bulliciosa dels anys trenta, que Cases i Galobardes fixà amb la seva càmera.

A partir dels textos d’escriptors i periodistes de l’època – Josep M. de Sagarra, Josep M. Planes, Rosa Maria Arquimbau, Francesc Madrid i altres – evocarem l’Exposició Internacional de 1929, el 14 d’abril, els esports i espectacles, bars, cabarets i locals del barri Xino…

Itinerari

Des de la plaça de Catalunya fins a la part baixa del Raval, la ruta transcorre pels diversos trams La Rambla, carrers Tallers i Canuda, plaça Reial, pla de les Comèdies, carrers Escudellers i Arc del Teatre.

Alguns punts d’interès destacats: – Bar americà de Hotel i Cafè Colon – Llibreria Catalònia – Redacció de Mirador i de La Rambla – El Canaletes i el Núria – Boadas, la cocteleria més antiga de Barcelona – Ateneu Barcelonès – Cafè de la Rambla – Cafè Restaurant Suís – L’Excelsior – Societat d’Atracció de Forasters – El Grill Room – Au Pingouin – Principal Palace – Lion d’Or – La Sevillana – Mme. Petit – Villa Rosa – La Criolla – La Buena Sombra

El cost de la ruta és de 10 € per persona. El punt de trobada és la Plaça de Catalunya, davant el monument a Francesc Macià, però cal fer inscripció prèvia a fp.info@fundaciopalau.cat o al 93791 35 93.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X