Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

La Barcelona d'Orwell al Restaurant Moka

· On? Restaurant Moka
· Quan? 27 de febrer de 2022
· Dies? Diumenge
· Hora? De 17:00h a 18:30h
· Adreça: La Rambla, 126
· Organitza: Restaurant Moka

Xerrades

El pròxim 27 de febrer, a les 17 h, torna el cicle de xerrades “Orwell pren cafè al Moka” amb “La Barcelona d’Orwell. Work in progress”.

L’acte comptarà amb Manu Valentín, historiador i investigador, membre de Mozaika, plataforma que promou la difusió de la història i cultura jueva, i responsable de Comunicació de l'AEPJ (Associació Europea per a la Conservació i Promoció de la Cultura i el Patrimoni Jueu).

Parlarem d'estrangers, intel·lectuals, obrers, aventurers, homes, dones, llibertaris, comunistes, estalinistes, trotskistes, jueus, francesos, alemanys, anglesos, americans, italians, hongaresos, polonesos, russos, nazis, feixistes, revolucionaris, contrarevolucionaris... que van omplir Barcelona i La Rambla als anys 30 del segle XX.

Manu Valentin l'investigador, ens els retorna amb els seus noms, els seus rostres, les seves vides... a la Barcelona que Orwell va trepitjar, quan era la capital del món.

Manu Valentin ha investigat la presència estrangera a BCN, sobretot jueva al seu llibre "Voces caidas del cielo" que vàrem presentar anteriorment en una de les tertúlies del MOKA... Ha col·laborat amb el DIA ORWELL que se celebra des de fa més de 10 anys. Ara està treballant en un projecte que porta per títol provisional "La BCN d'Orwell"Mapa de Localització

La Rambla, 126, 08002, Barcelona (41.3838, 2.171591)

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X