Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

"La dona fantasma". T de Teatre al Teatre Romea

· On? Teatre Romea
· Quan? Del 13 al 26 de novembre de 2023
· Dies? Dimarts, Dimecres, Dijous, Divendres, Dissabte, Diumenge
· Adreça: Carrer Hospital, 51
· Organitza: Teatre Romea

Teatre

Fins el 26 de novembre podeu veure al Teatre Romea, “La dona fantasma”, una producción de T de teatre, el Centro Dramático Nacional y el Teatre Romea.

La dona fantasma és una comèdia delirant i excessiva, una sàtira immoral sobre la moral, una revisió sobre la funció de la ficció, un retorn a la infància, al primer amor, al moment en què tot era possible, com en el teatre.

La dona fantasma gira al voltant de quatre mestres a finals dels anys setanta. Porten una vida intensa i melancòlica, marcada pel cura dels pares i dels fills, pels desenganys amorosos i pels desafiaments que els provoquen les seves alumnes. L’extraordinari irromp en aquesta quotidianitat esglaiadora: una dona fantasma.

L’aparició del fantasma és la porta d’entrada a un altre món: el del passat, el de la memòria. La ficció per explicar l’impossible. El teatre com a sessió d’espiritisme. El teatre com a artefacte de memòria. De fantasmes, d’espectres, de morts que parlen; de tot això està feta la història, i de tot això està fet el teatre.

Què és ser un fantasma? Només el teatre ho pot respondre

Més Informació i entrades

Mapa de Localització

Carrer Hospital, 51, 08001, Barcelona (41.380533, 2.171102)

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X