Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

La Fundació Enric Miralles reobre les seves portes amb "Path to Heaven"

· On? Fundació Enric Miralles
· Quan? De l'1 de juliol al 30 d'octubre de 2020
· Dies? Dilluns, Dimarts, Dimecres, Dijous, Divendres, Dissabte, Diumenge
· Adreça: Passatge de la Pau, 10 bis
· Organitza: Fundació Enric Miralles

Exposicions

La Fundació Enric Miralles reobre el pròxim 1 de juliol amb l’exposició “Path to Heaven: un estudi digital i cinètic sobre el traç i el dibuix. Com aquests mesos ha estat tancada per les mesures imposades per evitar la propagació del Covid-19, l’exposició – originalment programada fins a finals de juliol- es podrà visitar fins el 30 d’octubre.

L’exposició "Path to Heaven; un estudi digital i cinètic sobre el traç i el dibuix" és una instal·lació cinètica que fa referència a “Heaven” d’Enric Miralles.

Utilitzant el dibuix com a llenguatge, “Path to Heaven” explora la relació entre la ma i el cervell. L’anàlisi de la metodologia dels dibuixos de l’Enric Miralles es trasllada a una línia generada per un ordinador, un camí que evita la col·lisió amb objectes orbitant sobre Barcelona. “Path of Heaven” es una obra on dos robots revelen lentament les infinites vies del dibuix sobre el paper.

En aquesta nova oportunitat per gaudir de l’exposició, hi ha nous dibuixos que l’artista Path_02 ha fet tot el temps que la Fundació ha estat tancada.

 

Mapa de Localització

Passatge de la Pau, 10 bis, 08002, Barcelona (41.378055, 2.177453)

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X