Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

La Fundació Setba amb el Maria Canals

· On? FUNDACIÓ SETBA
· Quan? 13 de març de 2015
· Adreça: Plaça Reial, 10, 1r 2a
· Telèfon: 934813696
· Organitza: Altres

Música

El proper divendres 13 de març la Fundació Setba suma esforços amb el Concurs Internacional de Piano Maria Canals. Per aquest motiu, i coincidint amb la marató de piano que tindrà lloc a la Plaça Reial (des de les 12 del matí i fins a les 20 del vespre), obren els seus balcons de bat a bat.

Així, tothom que vulgui escoltar els pianistes o podrà fer a l'hora que visita – gratuitament – l'exposició Quadrilàter que proposa un combat artístic entre la pintora Març Rabal i el fotògraf Kiko Navarro.

També coincidint amb aquesta marató pianística, la Fundació Setba organitza una acció de pintura en viu a la plaça (un altre combat, però en aquest cas pianista vs pintor). A les 13:30h, durant l'actuació de la prestigiosa pianista Yoko Suzuki, un grup d'alumnes de l'Escola Massana crearan obres pictòriques inspirades en les partitures que la mateixa pianista vagi tocant.

El resultat final de les obres s'exposarà al Foyer del Palau de la Música. Una part dels beneficis de les vendes serà per als mateixos artistes i l'altra per a l'Escola de Música Xamfrà, que treballa per apropar la música i les arts escèniques a tothom, independentment de quines siguin les seves possibilitats econòmiques.

Més Informació

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X