Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

La Fundació Setba presenta el documental “Una entre tots”

· On? Cinemes Maldà
· Quan? 16 de juny de 2016
· Adreça: Carrer del Pi, 5
· Telèfon: 934813696
· Organitza: Fundació Setba

Actes

El proper dijous, 16 de juny, la Fundació Setba presenta, als cinemes Maldà, el documental “Una entre tots” centrat en la figura de la primera fotoperiodista espanyola: Joana Biarnés.

Joana Biarnés es va colar a la suite dels Beatles, va enganyar Roman Polanski, va ser fotògrafa de Raphael, va escollir el vestit de Massiel per Eurovisió, Clint Eastwood la va besar als llavis. Fou amiga de Xavier Cugat, Joan Manuel Serrat, la Duquesa d’Alba, Fernando Rey, el Cordobés, Lola Flores, Salvador Dalí…

El documental ens explica la desconeguda vida i obra de la Joana Biarnés, la primera fotoperiodista espanyola, recuperada gràcies al descobriment el segle XXI de les impressionants imatges amb les que la llavors jove fotògrafa va immortalitzar les terribles riuades del Vallès l’any 1962.

Una pionera que va vèncer els prejudicis d’una època, va triomfar en la seva professió, va conèixer i immortalitzar a grans personatges de la història i quan es podia haver convertit en llegenda, va desaparèixer.

El documental, dirigit per Òscar Moreno i Jordi Rovira ha rebut el premi Memorimage, Premi Ciutat de Reus l'any 2015.

A la sessió assistirà la protagonista del documental, Joana Biarnés, i alguns dels fotoperiodistes que formen part de la exposició actual de la Fundació Setba: “Benvolgut mestre Català-Roca.”

L'entrada és lliure però l'aforament és limitat. Si voleu confirmar la vostra assistència podeu fer-ho a la Fundació Setba (telèfon 93 481 36 96).

Més Informació

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X