La Gestió de Futur. Els nous camins de l’hosteleria
· On? Online
· Quan? 12 d'abril de 2021
· Dies? Dilluns
· Hora? De 09:00h a 16:10h
· Organitza: Grup gsr i Estrella Damm
Estrella Damm i grup gsr han organitzat, pel proper dilluns 12 d’abril, la jornada titulada “La gestió del futur. Els nous camins de l’hostaleria”, en la qual s’abordaran els múltiples reptes que se li presenten a aquest sector davant un nou escenari de negoci, a més d’analitzar casos pràctics de negocis d'hostaleria postpandèmia.
La jornada, que se celebrarà a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm i podrà seguir-se per streaming a través del canal de YouTube de Bar Manager, reunirà a diferents experts del sector que analitzaran en profunditat tots els àmbits que conflueixen en la gestió, la creació i l’èxit dels negocis d’hostaleria en un nou escenari marcat per la Covid-19.
Directors d’alguns dels principals grups de restauració del país, propietaris d’establiments emblemàtics o reconeguts xefs seran només alguns dels ponents que compartiran amb l’audiència els seus coneixements sobre les diferents possibilitats financeres a través de fons d'inversió especialitzats; noves obertures, noves tendències gastronòmiques i nous formats com el delivery i el take away; la gestió dels tancaments i la seva transformació per repensar noves ofertes, o l'impacte que tindrà el nou turisme en el sector, entre d’altres.
Programa
10.00 a 10.05 h
Benvinguda, a càrrec de Roger Pallarols i Carles Sitjar
10.05 a 10.35 h
Fons d’inversió especialitzats, un camí per al creixement
David Romero, CEO Grupo Andilana
Raúl Rodríguez, Managing Director Aurica Capital (gestora de private equity de Banc Sabadell)
10.45 a 11.15 h
Com obrir nous negocis en temps actuals?
José Manuel Varela, director general Grupo Varela
Iñaki López de Viñaspre, xef i fundador Grupo Sagardi
Iván Pomés Leiz, restaurant Flash Flash
11.25 a 11.55 h
Diversificació i potenciació: take away i delivery
Mani Alam, Fish & Chips
Raúl Tort, Sales Manager Barcelona Stuart
Isaac Aliaga, Can Pizza
12.05 a 12.35 h
Noves tendències: la revolució “bistronòmica” i de la cuina “healthy”
Teresa Carles, xef de Teresa Carles
Abel Sierra, fundador de Granja Elena al 1974
12.45 a 13.15 h
Pont Aeri: expansió a Madrid, expansió a Barcelona
Bruno González, Grosso Napoletano
Borja Molina, Grupo Nomo
15.00 a 15.30 h
Tancar en pandèmia i repensar noves ofertes
Paco Pérez, xef Miramar **, Enoteca ** i Cinco a l’hotel Das Stue*
Fernanda Fuentes, xef NUB* (Costa Adeje, Tenerife)
15.40 a 16.10 h
Els reptes del “nou turisme”
Eduard Ávila, director d’operacions de GastroFira
Ángel Díaz, president Advanced Leisure Services, vicepresident quart d'Amics de La Rambla i gestor Colònia Güell – Castell de Montjuïc - Museu de Cera