Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

La Gestió de Futur. Els nous camins de l’hosteleria

· On? Online
· Quan? 12 d'abril de 2021
· Dies? Dilluns
· Hora? De 09:00h a 16:10h
· Organitza: Grup gsr i Estrella Damm

Activitat Online

Estrella Damm i grup gsr han organitzat, pel proper dilluns 12 d’abril, la jornada titulada “La gestió del futur. Els nous camins de l’hostaleria”, en la qual s’abordaran els múltiples reptes que se li presenten a aquest sector davant un nou escenari de negoci, a més d’analitzar casos pràctics de negocis d'hostaleria postpandèmia.

La jornada, que se celebrarà a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm i podrà seguir-se per streaming a través del canal de YouTube de Bar Manager, reunirà a diferents experts del sector que analitzaran en profunditat tots els àmbits que conflueixen en la gestió, la creació i l’èxit dels negocis d’hostaleria en un nou escenari marcat per la Covid-19.

Directors d’alguns dels principals grups de restauració del país, propietaris d’establiments emblemàtics o reconeguts xefs seran només alguns dels ponents que compartiran amb l’audiència els seus coneixements sobre les diferents possibilitats financeres a través de fons d'inversió especialitzats; noves obertures, noves tendències gastronòmiques i nous formats com el delivery i el take away; la gestió dels tancaments i la seva transformació per repensar noves ofertes, o l'impacte que tindrà el nou turisme en el sector, entre d’altres.

Programa

10.00 a 10.05 h

Benvinguda, a càrrec de  Roger Pallarols i Carles Sitjar

10.05 a 10.35 h

Fons d’inversió especialitzats, un camí per al creixement

David Romero, CEO Grupo Andilana

Raúl Rodríguez, Managing Director Aurica Capital (gestora de private equity de Banc Sabadell)

10.45 a 11.15 h

Com obrir nous negocis en temps actuals?

José Manuel Varela, director general Grupo Varela

Iñaki López de Viñaspre, xef i fundador Grupo Sagardi

Iván Pomés Leiz, restaurant Flash Flash

11.25 a 11.55 h

Diversificació i potenciació: take away i delivery

Mani Alam, Fish & Chips

Raúl Tort, Sales Manager Barcelona Stuart

Isaac Aliaga, Can Pizza

12.05 a 12.35 h

Noves tendències: la revolució “bistronòmica” i de la cuina “healthy”

Teresa Carles, xef de Teresa Carles

Abel Sierra, fundador de Granja Elena al 1974

12.45 a 13.15 h

Pont Aeri: expansió a Madrid, expansió a Barcelona

Bruno González, Grosso Napoletano

Borja Molina, Grupo Nomo

15.00 a 15.30 h

Tancar en pandèmia i repensar noves ofertes

Paco Pérez, xef Miramar **, Enoteca ** i Cinco a l’hotel Das Stue*

Fernanda Fuentes, xef NUB* (Costa Adeje, Tenerife)

15.40 a 16.10 h

Els reptes del “nou turisme”

Eduard Ávila, director d’operacions de GastroFira

Ángel Díaz, president Advanced Leisure Services, vicepresident quart d'Amics de La Rambla i gestor Colònia Güell – Castell de Montjuïc - Museu de Cera

Podeu veure-ho en directe a Bar Manager

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X