La importància de ser Frank al Teatre Poliorama
· On? Teatre Poliorama
· Quan? Del 17 de gener al 23 de febrer de 2020
· Dies? Dijous, Divendres, Dissabte, Diumenge
· Adreça: La Rambla, 115
· Telèfon: 93 317 75 99
· Organitza: Teatre Poliorama
Després de convertir-se en un dels èxits de la darrera temporada teatral, “La importància de ser Frank” arriba al Teatre Poliorama.
“La importància de ser Frank”, escrita per Oscar Wilde, és un dels retrats més àcids i divertits que s'han fet mai sobre la hipocresia social.
La gloriosa trajectòria d'Oscar Wilde va quedar arruïnada sobtadament amb la condemna a dos anys de presó que l'acusava d'indecència per la seva vida privada, només tres mesos després d'haver estrenat aquesta comèdia.
L'escriptor, que no es refaria d'un cop tan dur, ja havia denunciat sovint la hipocresia d'una societat cada cop més conservadora i controladora sobre la intimitat dels seus ciutadans. Una hipocresia que, de manera premonitòria, esdevindria la protagonista d'aquesta deliciosa obra mestra sobre els embolics amorosos de dos joves britànics i les seves secretes dobles vides, la qual anticipa algunes de les principals avantguardes del segle XX.
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/bVWJnAptsoY" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>
“La importància de ser Frank” és una divertida comèdia dirigida per David Selvas i amb Paula Malia, Paula Jornet, Jaume Madaula, Ferran Vilajosana, Laura Conejero, Mia Esteve i Norbert Martínez.
Mapa de Localització
La Rambla, 115, 08002, Barcelona (41.38412, 2.170648)
Teatre Poliorama

La Rambla 115
08002 Barcelona
Tel. 933177599Visitar website
El Teatre Poliorama, fundat el 1906 i gestionat per Tres per 3 SA des de 1996, s’ha convertit per mèrits pròpis en un dels teatres de referència de la ciutat. L’edifici modernista, projectat per Josep Domènech i Estapà, va ser inaugurat el 1894 i actualment pertany a la Reial Acadèmia de les Ciències i les Arts de Barcelona.
Va néixer com a cinema, al 1939 va ser el Teatre Català de la Comèdia, i del 1985 al 1996 va ser el Centre Dramàtic de la Generalitat, capitanejat per Josep Maria Flotats.
Pel seu escenari han passat obres com La Rambla dels floristes de Josep Maria de Sagarra, La Fam de Joan Oliver o, més recentment, El Mètode Grönholm de Jordi Galceran o El Llibertí d’Eric-Emmanuel Schmitt.
A més, una de les anècdotes més explicades del Poliorama és el tiroteig protagonitzat per membres de la POUM i la CNT durant la Guerra Cívil Espanyola, episodi relatat per George Orwell a Hommage to Catalonia.
Un teatre ple d’història i amb un futur per endavant més que prometedor
Categoria:
Espectacles i Oci