Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

La importància de ser Frank al Teatre Poliorama

· On? Teatre Poliorama
· Quan? Del 17 de gener al 23 de febrer de 2020
· Dies? Dijous, Divendres, Dissabte, Diumenge
· Adreça: La Rambla, 115
· Telèfon: 93 317 75 99
· Organitza: Teatre Poliorama

Teatre

Després de convertir-se en un dels èxits de la darrera temporada teatral, “La importància de ser Frank” arriba al Teatre Poliorama.

“La importància de ser Frank”, escrita per Oscar Wilde, és un dels retrats més àcids i divertits que s'han fet mai sobre la hipocresia social.

La gloriosa trajectòria d’Oscar Wilde va quedar arruïnada sobtadament amb la condemna a dos anys de presó que l’acusava d’indecència per la seva vida privada, només tres mesos després d’haver estrenat aquesta comèdia.

L’escriptor, que no es refaria d’un cop tan dur, ja havia denunciat sovint la hipocresia d’una societat cada cop més conservadora i controladora sobre la intimitat dels seus ciutadans. Una hipocresia que, de manera premonitòria, esdevindria la protagonista d’aquesta deliciosa obra mestra sobre els embolics amorosos de dos joves britànics i les seves secretes dobles vides, la qual anticipa algunes de les principals avantguardes del segle XX.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/bVWJnAptsoY" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

“La importància de ser Frank” és una divertida comèdia dirigida per David Selvas i amb Paula Malia, Paula Jornet, Jaume Madaula, Ferran Vilajosana, Laura Conejero, Mia Esteve i Norbert Martínez.

Entrades i informació

Teatre Poliorama

La Rambla 115
08002 Barcelona
Tel. 933177599Visitar website

Teatre Poliorama
LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X