Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

"La importància de ser Frank", un text d’Oscar Wilde al Teatre Poliorama

· On? Teatre Poliorama
· Quan? Del 5 de juliol al 5 d'agost de 2018
· Adreça: La Rambla, 115
· Telèfon: 933177599
· Organitza: Teatre Poliorama

Teatre

Aquest juliol podeu veure al Teatre Poliorama “La importància de ser Frank”, un dels retrats més àcids i divertits que s’han fet mai sobre la hipocresia social. Oscar Wilde és l’autor d’aquesta fascinant comèdia.

La gloriosa trajectòria d’Oscar Wilde va quedar arruïnada sobtadament amb la condemna a dos anys de presó que l’acusava d’indecència per la seva vida privada, només tres mesos després d’haver estrenat aquesta comèdia. L’escriptor, que no es refaria d’un cop tan dur, ja havia denunciat sovint la hipocresia d’una societat cada cop més conservadora i controladora sobre la intimitat dels seus ciutadans. Una hipocresia que, de manera premonitòria, esdevindria la protagonista d’aquesta deliciosa obra mestra sobre els embolics amorosos de dos joves britànics i les seves secretes dobles vides, la qual anticipa algunes de les principals avantguardes del segle XX.

David Selvas és l’encarregat de dirigir aquest text d’Oscar Wilde versionat per la Cristina Genebat i per ell mateix. Laura Conejero, Mia Esteve, Paula Jornet, Jaume Madaula, Paula Malia, Norbert Martínez i David Verdaguer són els actors que interpreten aquesta divertida comèdia.

L’espectacle és en català i té una durada de 1 hora i 45 minuts. Podeu trobar entrades des de 9,20 €.

Més Informació

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X