Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

La indumentària operística de Montserrat Caballé al Palau Güell

· On? Palau Güell
· Quan? Del 12 de novembre de 2021 al 23 de gener de 2022
· Dies? Dimarts, Dimecres, Dijous, Divendres, Dissabte, Diumenge
· Adreça: Nou de la Rambla, 3-5
· Organitza: Palau Güell

Exposicions

El Museu de les Arts Escèniques de l'Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona presenta al Palau Güell una excepcional instal·lació dedicada al vestuari escènic de la mítica soprano Montserrat Caballé.

La indumentària de Montserrat Caballé ha donat vida a alguns dels personatges femenins més admirats de l'òpera com Maria Stuarda, Ana Bolena, Elisabetta di Valois o Tosca. El vestit més antic que s'exhibeix és un disseny del destacat escriptor i figurinista anglès Jean Hunnisett per a la versió de Der Rosenkavalier, de Richard Strauss, estrenada a l'Òpera de Viena l'any 1965. La resta de peces van ser utilitzades fins als anys vuitanta i es van poder veure en escenaris com el Théâtre Antique d'Orange de França, La Scala de Milà, la Metropolitan Opera House de Nova York, la Royal Opera House de Londres, l'Òpera de Marsella o el Gran Teatre del Liceu de Barcelona, espai on Caballé va lluir aquests vestits.

La mostra vol destacar també la rellevància del disseny de vestuari en la creació del personatge a través d'una mirada específica a la relació entre Caballé i el seu armari operístic.

Més Informació sobre l'exposició

Mapa de Localització

Nou de la Rambla, 3-5, 08001, Barcelona (41.379106, 2.174343)

Palau Güell

Nou de la Rambla, 3-5
08001 Barcelona
Tel. 934 725 775palauguell@diba.catVisitar website

Palau Güell

Categoria:
Oci

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X