Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

La Màgia de la Reial

· On? FUNDACIÓ SETBA
· Quan? 26 de novembre de 2015
· Adreça: Plaça Reial, 10, 1r 2a
· Telèfon: 93 481 36
· Organitza: Fundació Setba

Exposicions

Fa uns anys la Fundació Setba va engegar el projecte “La memòria de la Plaça” amb el que cada novembre ens apropa a la història d'un dels establiments de la Plaça Reial per apropar-nos a la història de la Plaça, de les persones que l'han viscut i de les petites i grans històries particulars que amaga.

Aquest any, el protagonisme d'aquesta mirada enrere, és de Fructuós Canonge, un enllustrador de sabates que es va convertir en un dels mags de més prestigi d'Europa. La mostra, que porta el nom de “La màgia de la Reial” es podrà veure a la Fundació Setba fins el 30 de gener.

Davant de l'actual Hotel DO treballava (en la cantonada de la Plaça amb el carrer Colom) el famós enllustrador de sabates i mag Fructuós Canonge, conegut com “el Merlí espanyol”. La seva cadira – que es va recuperar amb la reforma de l'Hotel – és ara part d'aquesta exposció.

A més a més, com en les edicions passades, cinc artistes contemporanis mostren les seves obres inspirant-se en la màgia: Isao, Joan Brossa, Ramon Enrich, Carles Pujol i Patricio Reig.

Paral·lelament, els locals de la Plaça Reial acullen cadascun d’ells una obra creada a partir d’una capsa de jocs de Màgia Borràs. Les “capses Màgiques” s'amaguen en 14 locals de la Plaça.

En el marc d’aquest projecte, la Fundació organitza conferències, visites guiades, rutes culturals, al llarg dels mesos de novembre, desembre i gener.

Més Informació

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X