Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

La Mercè 2023: Instal·lació "La Mercè de Picasso"

· Quan? Del 22 de setembre a l'1 d'octubre de 2023
· Dies? Dilluns, Dimarts, Dimecres, Dijous, Divendres, Dissabte, Diumenge
· Hora? 11:00h
· Adreça: Plaça de la Mercè, 1
· Organitza: Squaremmkm i Ajuntament de Barcelona

Exposicions

Dins del programa de la Festa de la Mercè, del 22 de setembre a l’1 d’octubre, podeu visitar la instal·lació “La Mercè de Picasso” a la Plaça de la Mercè.

La Mercè de Picasso revela l’adolescència de l’artista en el mateix indret on va tenir la seva última residència en territori espanyol, una casa avui desapareguda de Ciutat Vella.

Per mitjà de la realitat augmentada, les persones visitants es podran endinsar en el dia a dia del jove Picasso i aprendre tot allò que hi va influir i el va esperonar a convertir-se en el geni que totes i tots coneixem. La Mercè de Picasso és una instal·lació immersiva de 140 m² oberta a la plaça de la Mercè: a través d’aquesta experiència, coneixerem la infància i l’adolescència del futur pintor en l’entorn en què va créixer. Sobretot, però, reflexionarem sobre la importància de tot allò que ens envolta, la família, les amistats, el barri o la societat, en la nostra formació.

Tothom que entri a La Mercè de Picasso mai més veurà igual la plaça de la Mercè: aquesta creació de Squaremmkm, una entitat amb seus a Londres, Seül, Boston i Barcelona que dissenya experiències al voltant de l’art i la cultura, entre altres projectes, transformarà l’espai per allotjar-hi aquella casa on un jove Picasso va agafar per primer cop els pinzells. Qui ho vulgui, a més, podrà seguir la visita amb Missió de barri videoguiada.

Mapa de Localització

Plaça de la Mercè, 1, 08002, Barcelona (41.379409, 2.179555)

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X