Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

La Mercè. L’Associa’t a la Festa torna a la Plaça de Catalunya

· On? Plaça de Cataunya
· Quan? Del 22 al 24 de setembre de 2018
· Organitza: Ajuntament de Barcelona

Fires

Del 22 al 24 de setembre, l’Associa’t a la Festa us convida a participar i gaudir de les més de 200 activitats proposades per les prop de 200 entitats de Barcelona que coprodueixen la festa juntament amb l’Ajuntament de Barcelona.

Des d’avui descobrireu una plaça transformada amb 15 espais oberts a tothom: escenaris amb actuacions musicals, dansa i balls tradicionals, carpes que oferiran tallers i activitats infantils i familiars, entre d’altres

L’Associa’t a la Festa visibilitza el treball conjunt de les entitats i associacions de la ciutat durant tot l’any, és un festival fet des de la diversitat on hi cap tothom que durant tres dies intensos dies transforma completament un espai tan emblemàtic de la ciutat amb activitats i espectacles que destil·len tot allò que mou l’energia social i comunitària de la nostra ciutat. Es podran veure, per exemple, danses i espectacles dels cinc continents, participar als tallers lúdics, connectar amb la cultura popular i l’art urbà.

. Els visitants i curiosos descobriran una plaça amb espais oberts a tothom:

· 2 escenaris per propostes escèniques de diverses disciplines i formats: actuacions musicals, dansa i balls tradicionals

· 3 carpes per tallers i activitats infantils i familiars. Seran espais per les manualitats, els jocs educatius i tradicionals, les titelles o la ludoteca, i serviran per difondre valors com la criança compartida o l’ecologisme.

· 3 zones a peu de plaça per propostes diverses, com les actuacions musicals de petit format i les activitats en moviment (acrobàcies, circ, gimnàstica artística, coreografies de Bollywood…).

· La Zona d’art urbà i murals, en la qual tothom que vulgui podrà expressar-se lliurement sobre temes d’actualitat.

· La Haima solidària, on es podrà prendre un te, guarnir-se amb vestimentes típiques o assistir a tallers de sensibilització per la lluita del poble sahrauí.

· L’Espai de Comunicació, on les ràdio comunitàries podran explicar-nos en detall i en directe tot el que va passant.

· Una cafeteria de comerç just

· Un Quiosc de les Entitats, que aplegarà informació sobre les associacions participants.

· L’Espai Millor Adopta, el lloc on es fomentarà l’adopció i tinença responsable d’animals.

Animeu-vos a descobrir que han preparat per a vosaltres les associacions de Barcelona. Gaudiu de la Festa de la Mercè a la Plaça de Catalunya!

Més Informació

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X