La Moixina és la protagonista d’una nova sessió de “Els oblidats” al Museu Marítim de Barcelona
· On? MUSEU MARÍTIM DE BARCELONA - Restaurant Norai
· Quan? 18 de maig de 2017
· Adreça: Av. de les Drassanes s/n
· Telèfon: 933429920
· Organitza: Museu Marítim de Barcelona i Restaurant Norai
Dins del cicle de sopars dedicats al peix amb la intenció de reivindicar i donar a conèixer el valor culinari de peixos poc coneguts que organitza el Museu Marítim de Barcelona sota el títol de “els oblidats”, el proper dijous 18 de maig, a les 21 h, tindrà lloc una sessió dedicada a la moixina.
La Moixina és un peix considerat poc noble de l'ordre dels taurons. La seva carn és blanca, té una textura ferma i no té espines. Se sol cuinar estofada, ja sigui com un all cremat o amb patates.
El menú que es servirà al restaurant Norai del Museu Marítim de Barcelona anirà acompanyat d'una presentació del peix seleccionat i se sortejarà entre els assistents una cistella de peix fresc i de proximitat, gentilesa de La Platjeta.
El preu és de 30 € i cal fer la reserva a reserves@norai.org.
La següent sessió serà el 29 de juny (tapes de canana, pota i gamba blanca).