Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

"La Plaza Real y su gente", fotografies de Nazario a l'Ocaña

· On? Café Ocaña
· Quan? 17 de juny de 2015
· Adreça: Plaça Reial, 13-14-15
· Organitza: Café Ocaña

Exposicions

Des del 17 de juny, i fins a finals de Juliol, Nazario presenta a l Cafè Ocaña de la Plaça Reial una exposició de fotografies inspirades en la Plaça Reial i la seva gent. La mostra està composada per una cinquantena de fotografies amb les que Nazario radiografia la vida a la plaça.

Des de fa anys, Nazario té una càmera fotogràfica i una de vídeo al costat de la seva finestra amb privilegiades vistes sobre la Plaça Reial. Ell mateix es defineix com un voyeur compulsiu que gaudeix observant la plaça i el públic de tot tipus que s'acostuma a moure per la plaça. La seva visió – documentada per la càmera – es passeja per històries diàries, esdeveniments de ciutat, fenòmens meteorològics diversos, fets puntuals i petites anècdotes personals. Els protagonistes són persones que viuen a la Plaça i nou vinguts que únicament passaran unes hores a la Plaça... tots son part de la vida que Nazario recull per explicar-nos la plaça.

Amb motiu de l'exposició, el Café Ocaña ha reeditat el llibre “Plaza Real Safari” en el que Nazario va recollir una serie de petits relats i dibuixos que tenen com a protagonista la Plaça Reial.

Nazario Luque es va traslladar a Barcelona l'any 1972 provinent de Castilleja del Campo (Sevilla). Dibuixant de còmics, pintor d'aquarel·les, fotògraf, pintor i escriptor, Nazario és un artista vinculat a la Plaça Reial – on viu – i a La Rambla. Per aquest motiu va rebre el guardó de Ramblista d'Honor l'any 2014. Nazario ha rebut també el premi Pablo Ruiz Picasso concedit per la Junta de Andalucía i la Medalla de Oro al Mérito de las Bellas Artes concedit pel Ministerio de Cultura.

LA PLAZA REAL Y SU GENTE

Del 17 de juny a finals de Juliol de 2015

Més Informació

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X