Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

La Pride Parade passa per La Rambla

· Quan? Del 28 de juny al 9 de juliol de 2017
· Organitza: Pride Barcelona

Actes

El Pride Barcelona va començar el passat 28 de juny amb el pregó de l'inici de les festes de l'Orgull LGTBI a la Plaça Universitat. El Pride Barcelona, fins al 9 de juliol, omplirà Barcelona d'actes festius i reivindicatius de la comunitat LGTBI i la majoria d’actes tenen lloc aquest cap de setmana.

Tot i que les activitats es reparteixen per tota la ciutat, el centre del Pride Barcelona s'ubicarà al Moll de la Fusta i la Pride Parade – màxima expressió festiva de l'esdeveniment – creuarà La Rambla en el seu recorregut que la porta de la Plaça Espanya al Moll de la Fusta.

La Pride Parade, la desfilada de l'orgull, començarà el dissabte 8 a les 17 h a l'Avinguda del Paral·lel. Una hora abans, la festa Pre-Parade, recollirà a tots els participants – vinguts de tot el món – a la Plaça Espanya. La rua circularà per Paral·lel fins al Portal de Santa Madrona. Girarà per l'Avinguda de les Drassanes per on entrarà al darrer tram de La Rambla Santa Mònica. Allà rodejarà el monument de Colom i avançarà pel Passeig de Colom. Al final del Passeig accedirà al Moll de la Fusta on acabarà el recorregut.

El Moll de la Fusta es converteix així en el centre neuràlgic del Pride Barcelona. Les activitats es centraran des d’avui divendres al matí fins dissabte a la nit. Hi ha activitats familiars, una fira d'entitats LGTBI, una zona comercial i de restauració, activitats divulgatives, demostracions esportives, actuacions musicals i teatrals...

PRIDE BARCELONA

Del 28 de juny al 9 de juliol de 2017

PRIDE PARADE

Dissabte, 8 de juliol de 2017 a partir de les 17 h

Web del Pride Barcelona

Més Informació

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X