Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

"La Rambla de les Floristes" de Josep Maria de Sagarra

· On? TEATRE POLIORAMA
· Quan? 7 d'octubre de 2019
· Dies? Dilluns
· Hora? De 20:30h a 22:30h
· Adreça: La Rambla, 115
· Organitza: Amics de La Rambla

Actes

Ja s'ha convertit en una tradició de la Festa del Roser. Per tercer any consecutiu, Amics de La Rambla us ofereix “La Rambla de les Floristes” al Teatre Poliorama.

La companyia “Teatre pels descosits” representa el text de Josep M. de Sagarra al teatre on es va estrenar el 21 de març de 1935.

El vers de Sagarra ens regala una comèdia costumista ambientada a mitjans del S. XIX amb La Rambla com a escenari i, també, com a protagonista.

Hi trobareu, senyors de bastó i barret de copa, floristes, senyorasses, escanyapobres, aprofitats, perduts, enamorats, baladrers i tota mena de passejants i badocs, que us faran riure, i emocionar.

Les entrades, que són gratuïtes, les heu d'adquirir a Eventbrite: https://www.eventbrite.es/e/entradas-la-rambla-de-les-floristes-de-josep-maria-de-sagarra-a-la-festa-del-roser-68432466349

Descarregueu les vostres entrades aquí

Mapa de Localització

La Rambla, 115, 08002, Barcelona (41.38412, 2.170647)

També et pot interessar

Teatre Poliorama

Teatre Poliorama

La Rambla 115
08002 Barcelona
Tel. 933177599Visitar website

Teatre Poliorama

El Teatre Poliorama, fundat el 1906 i gestionat per Tres per 3 SA des de 1996, s’ha convertit per mèrits pròpis en un dels teatres de referència de la ciutat. L’edifici modernista, projectat per Josep Domènech i Estapà, va ser inaugurat el 1894 i actualment pertany a la Reial Acadèmia de les Ciències i les Arts de Barcelona.

Va néixer com a cinema, al 1939 va ser el Teatre Català de la Comèdia, i del 1985 al 1996 va ser el Centre Dramàtic de la Generalitat, capitanejat per Josep Maria Flotats.

Pel seu escenari han passat obres com La Rambla dels floristes de Josep Maria de Sagarra, La Fam de Joan Oliver o, més recentment, El Mètode Grönholm de Jordi Galceran o El Llibertí d’Eric-Emmanuel Schmitt.

A més, una de les anècdotes més explicades del Poliorama és el tiroteig protagonitzat per membres de la POUM i la CNT durant la Guerra Cívil Espanyola, episodi relatat per George Orwell a Hommage to Catalonia.

Un teatre ple d’història i amb un futur per endavant més que prometedor

Categoria:
Espectacles i Oci

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X