Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

La Rambla està per menjar-se-la

· Quan? 6 de juny de 2011
· Organitza: Amics de la Rambla

Actes

Des del 6 al 19 de juny La Rambla celebra la seva festa gastronòmica.

Cafeteries centenàries, restaurants de reconeguda qualitat, propostes innovadores, clàssics de la ciutat, el Mercat de la Boqueria, gelateries, entrepans, cuines de tot el món... l’oferta gastronòmica de La Rambla és tant rica com variada.

Per això, des del dilluns 6 de juny i fins el diumenge 19 de juny de 2011, des de l’Associació d’Amics de La Rambla, volem convidar-vos a gaudir de la gastronomia dels establiments de La Rambla i de les activitats que hem preparat per tots vosaltres.

“La Rambla està per menjar-se-la” té la intenció de convidar a barcelonins i visitants a redescobrir els establiments de la Rambla. Per esmorzar, per dinar, per berenar, per sopar o per fer una copa... abans o després de ramblejar... La Rambla està oberta a totes hores i sempre pots gaudir de les seves cuines i de locals carregats d’història.

En les dues setmanes de “La Rambla està per menjar-se-la”, els establiments de restauració del passeig oferiran menús, plats especials i els seus millors productes. Les ofertes concretes les podreu consultar en aquesta pàgina web: (http://cuina.laramblabcn.com).

Un tast de xocolata, classes de cuina de la mà dels xefs d’alguns dels restaurants participants, tasts de vins, de cava, tallers per aprendre a fer sushi, tasts de cafè... a la Rambla hem organitzat moltes activitats que complementen el programa d’aquesta activitat i que ens donen encara més raons per gaudir de La Rambla.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X