Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

"La Tendresa" al Teatre Poliorama

· On? Teatre Poliorama
· Quan? Del 19 de gener al 28 de febrer de 2019
· Dies? Dijous, Divendres, Dissabte, Diumenge
· Adreça: La Rambla, 115
· Telèfon: 93 317 75 99
· Organitza: Teatre Poliorama

Teatre

La Tendresa és la versió catalana – coproduïda per T de Teatre i Dagoll Dagom de la multipremiada “La Ternura”, una còmedia d’Alfredo Sanzol.L’obra  ha estat guardonada amb el Premio Nacional de Literatura Dramática 2017 i el XII Premio Valle-Inclán de Teatro per aquesta mateixa obra.

L'autor s'ha inspirat en l'univers de les comèdies de Shakespeare per dirigir una enginyosa comèdia romàntica de llenyataires i princeses que ens parla de la impossibilitat de protegir-nos del mal que ens pot fer l'amor. Si volem estimar hem d'arriscar-nos a patir.

La tendresa narra la història d'una reina una mica maga i les seves dues filles, que viatgen en l'Armada Invencible, obligades per Felip II a casar-se en matrimonis de conveniència amb nobles anglesos després d'haver envaït Anglaterra. La reina Esmeralda odia els homes perquè sempre li han condicionat la vida i li han robat llibertat, així que no està disposada a permetre que les seves filles tinguin el mateix destí que ella. Quan l'Armada passa a prop d'una illa que la reina considera deserta, provoca una gran tempesta que enfonsa el vaixell on viatgen. El seu pla és quedar-se a viure en aquesta illa amb les seves filles per no haver de tornar a veure mai més cap home. El problema és que escullen una illa on des de fa vint anys hi viu un llenyataire amb els seus dos fills, que s'hi van amagar per no tornar a veure una dona en la seva vida. Quan la reina i les dues princeses descobreixen que no estan soles, es vesteixen d'homes per protegir-se. I aquí comencen les aventures, els embolics, els enamoraments i les confusions.

La direcció corre a càrrec del mateix Alfredo Sanzol i està interpretada per Laura Aubert, Elisabet Casanovas, Marta Pérez, Javi Beltrán, Jordi Rico i Ferran Vilajosana.

L’espectacle és en català i té una durada d’una hora i cinquanta minuts. El preu de les entrades va dels 11,70 als 29’70 €

Compreu aquí les vostres entrades

Mapa de Localització

La Rambla, 115, 08002, Barcelona (41.38412, 2.170647)

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X