Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

" La tradició que ens travessa" al Santa Mònica

· On? Santa Mònica
· Quan? Del 2 de febrer al 30 d'abril de 2022
· Dies? Dimarts, Dimecres, Dijous, Divendres, Dissabte, Diumenge
· Adreça: La Rambla, 7
· Organitza: Santa Mònica

Exposicions

 

Fins el 30 d’abril podeu visitar al Santa Mònica “La tradició que ens travessa”, una exposició en la que una vintena d’artistes reflexionen sobre la tradició, el passat i les seves repercussions en el nostre present.

En els últims anys hem viscut una gran transformació. El món ha canviat i, degut a la proliferació de revisions crítiques sobre els seus ciments patriarcals, colonials i explotadors, també ha canviat la nostra forma d'entendre'l. Ja no podem deixar de sentir les cultures dominants, que han marcat les nostres identitats, com a cossos estranys que ens travessen amb violència.

Aquesta transformació, però, no apunta només al nostre futur sinó també al nostre passat. Posar en dubte certs mites fundacionals i recuperar-ne d'altres deixats històricament al marge és crucial per reconfigurar el nostre present.

Com ens enfrontem avui a la tradició que ens travessa i fereix?

El Santa Mònica ha convidat a una vintena d’artistes a discutir i compartir línies de treball al voltant d’aquesta pregunta. Aquest procés col·lectiu ha desembocat en la sèrie de peces de nova producció que es presenten dins d’aquesta exposició, un conjunt de lectures crítiques de les tradicions que ens han configurat i segueixen fent-ho encara.

L’exposició compta amb obres del Colectiu Ayllu, Agustín Ortiz Herrera, Albert Gironès, Anna Carreras, Greta Alfaro, José y sus Hermanas, Mónica Rikió, Montserrat Soto, Muaj!, Robert Llimós, Verónica Lahitte i Antonio Gagliano i Xesca Salvà.

El Santa Mònica es pot visitar gratuïtament de dimarts a diumenge i festius, d’11 h a 20:30 h.

LA TRADICIÓ QUE ENS TRAVESSA

Del 2 de febrer al 30 d’abril de 2022

SANTA MÒNICA

La Rambla, 7

08002. Barcelona

 

Web del Santa Mònica

https://artssantamonica.gencat.cat/

Mapa de Localització

La Rambla, 7, 08002, Barcelona (41.377229, 2.175683)

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X