Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

"L'altre ubic. Migracions del cos fragmentat" a l'Arts Santa Mònica

· On? Arts Santa Mònica
· Quan? Del 21 d'octubre al 22 de novembre de 2020
· Dies? Dimarts, Dimecres, Dijous, Divendres, Dissabte, Diumenge
· Adreça: La Rambla, 7
· Organitza: Arts Santa Mònica

Exposicions

Dins del Festival Panoràmic, podeu veure a l’Arts Santa Mònica l’exposició “L’altre ubic. Migracions del cos”, una mostra col·lectiva amb obres de Francesca Steele, Itziar Okariz i Ricardo Muñoz  entre altres.

La hiperconnectivitat, paradoxalment, provoca un efecte d’isolament que ens fa remetre al propi jo, tant en el pla psíquic com en el físic. El cos esdevé llavors un territori de recerca en el qual reconeixem els altres que ens habiten i emergeix el desig de mostrar-nos com aquest altre ubic, alimentat per les possibilitats infinites que ofereixen les xarxes. En el paradigma de l’extimitat, la pantalla deixa de ser una imatge mirall per esdevenir un imaginari actiu fragmentat, canviant i plural, que ja no és una resistència reactiva a les fantasies del cos, sinó que “es converteix en part d’un programa de fantasia” per a explorar estats desconeguts.

Teemu Mäki, Mar C. Llop, Mengwen Cao, Isa Fontbona, Francesca Steele, Itziar Okariz i Ricardo Muñoz plantegen qüestions sobre identitat, ja sigui l’aspecte físic, l’orientació sexual, el gènere o les actituds socials així com els dubtes existencials als quals ens enfrontem en l’exercici diari de pensar-nos, per portar l’imaginari al pla real en accions subversives que desafien els atributs que ens defineixen socialment.

L’exposició es pot visitar de dimarts a dissabte de 10  a 20 h i els diumenges i festius d’11 a 19 

Mapa de Localització

La Rambla, 7, 08002, Barcelona (41.377229, 2.175683)

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X