Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

"Laponia" al Club Capitol

· On? Club Capitol
· Quan? Del 16 de gener al 16 de febrer de 2019
· Dies? Dimecres, Dijous, Divendres, Dissabte, Diumenge
· Adreça: La Rambla, 138
· Organitza: Club Capitol

Teatre

El proper 16 de gener s’estrena Laponia a la Sala 2 del Club Capitol. Laponia és una comèdia sobre l’educació, la veritat i la mentida.

La Mònica, el Ramon i el seu fill de cinc anys, Nil, han viatjat a Finlàndia per passar les festes de Nadal amb la germana de la Mònica, La Núria, el seu company finès i la filla de tots dos, Martha, de quatre anys.

El petit Nil està il·lusionat, a Finlàndia podrà veure el Pare Noel de veritat. La vetllada entre dues famílies es presenta idíl·lica, una caseta enmig d'avets nevats, llar de foc, trineus a la porta, entorn familiar plàcid.. Però tot s'esguerra quan Martha explica a Nil que el Pare Noel no existeix, és un personatge que es van inventar els adults fa temps per coaccionar els nens i que es portessin bé. La veritat és que és impossible que un sol home reparteixi regals a tots els nens del món en una sola nit.

El disgust de Nil és gran, però encara ho és més el dels seus progenitors. Per la Mònica i el Ramon mantenir la il·lusió del seu fill és una de les màximes del Nadal. A partir d'aquest fet, les dues parelles contraposaran dues maneres d'educar als fills totalment oposades, debatran sobre la veritat i la mentida, les tradicions, els valors familiars, i inevitablement sortiran a la llum secrets del passat que ningú no volia desenterrar.

Laponia és una comèdia de Cristina Clemente i Marc Angelet i està protagonitzada per Roger Coma, Meritxell Huertas, Meritxell Calvo i Manel Sans.

L’espectacle és en català. El preu de les entrades va dels 15 als 18 €

Mapa de Localització

La Rambla, 138, 08002, Barcelona (41.385136, 2.170775)

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X