Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

"Laponia" al Club Capitol

· On? Club Capitol
· Quan? Del 16 de gener al 16 de febrer de 2019
· Dies? Dimecres, Dijous, Divendres, Dissabte, Diumenge
· Adreça: La Rambla, 138
· Organitza: Club Capitol

Teatre

El proper 16 de gener s’estrena Laponia a la Sala 2 del Club Capitol. Laponia és una comèdia sobre l’educació, la veritat i la mentida.

La Mònica, el Ramon i el seu fill de cinc anys, Nil, han viatjat a Finlàndia per passar les festes de Nadal amb la germana de la Mònica, La Núria, el seu company finès i la filla de tots dos, Martha, de quatre anys.

El petit Nil està il·lusionat, a Finlàndia podrà veure el Pare Noel de veritat. La vetllada entre dues famílies es presenta idíl·lica, una caseta enmig d'avets nevats, llar de foc, trineus a la porta, entorn familiar plàcid.. Però tot s'esguerra quan Martha explica a Nil que el Pare Noel no existeix, és un personatge que es van inventar els adults fa temps per coaccionar els nens i que es portessin bé. La veritat és que és impossible que un sol home reparteixi regals a tots els nens del món en una sola nit.

El disgust de Nil és gran, però encara ho és més el dels seus progenitors. Per la Mònica i el Ramon mantenir la il·lusió del seu fill és una de les màximes del Nadal. A partir d'aquest fet, les dues parelles contraposaran dues maneres d'educar als fills totalment oposades, debatran sobre la veritat i la mentida, les tradicions, els valors familiars, i inevitablement sortiran a la llum secrets del passat que ningú no volia desenterrar.

Laponia és una comèdia de Cristina Clemente i Marc Angelet i està protagonitzada per Roger Coma, Meritxell Huertas, Meritxell Calvo i Manel Sans.

L’espectacle és en català. El preu de les entrades va dels 15 als 18 €

Crea aquest esdeveniment al teu calendari

LA RAMBLA DE BARCELONA

La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.

Carregant...
x
X