Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

“L'arbre dels desitjos”, una visita diferent al Museu de Cera de Barcelona

· On? MUSEU DE CERA DE BARCELONA
· Quan? 13 de desembre de 2014
· Adreça: Passatge de la Banca, 7
· Telèfon: 933172649
· Organitza: Altres

Teatre

Tots els dissabtes i diumenges d'aquest Nadal, el Museu de Cera de Barcelona us proposa una visita interactiva destinada al públic familiar. “L'arbre dels desitjos” es podrà veure els dissabtes i diumenges al matí, des del 13 de desembre fins al 4 de gener, durant la temporada de Nadal.

L’arbre dels desitjos s’endinsa en el món màgic del conegut i icònic local de la ciutat El Bosc de les Fades, tot donant vida als seus follets i personatges fantàstics. Ells seran el fil conductor del muntatge, en una història entranyable amb tota la màgia del Nadal.

Les actuacions animades dels follets de El Bosc de les Fades i tot un seguit de proves didàctiques i interactives per l’interior del museu converteixen la visita en una gimcana familiar, pensada perquè sigui gaudida al màxim tant per petits com per grans.

La proposta es podrà veure a partir d'aquest proper dissabte i amb ella, el Museu espera ampliar la seva agenda d'activitats anuals, obrir-se a nous públics, consolidar-se entre els seus habituals i oferir una proposta interessant, didàctica i pedagògica per aquestes festes de Nadal.

Les visites interactives són en català i castellà. L'espectacle és apte per a tots els públics però és ideal per a públic familiar.

El preu de les entrades és de 18 € per adult i 15 € per a nens. Hi ha la possibilitat de contractar un pack familiar (2 adults i 2 nens) per 55 €

Deixeu-vos conquerir per la màgia del Nadal amb l'Arbre dels desitjos!!

L'ARBRE DELS DESITJOS

Del 13 de desembre al 4 de gener de 2014
Dissabtes i diumenges passis a les 11, 12 i 13 h

Més Informació

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X