Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Le Tour del CEM Colom

· On? CEM Colom
· Quan? Del 6 al 26 de juliol de 2018
· Adreça: La Rambla, 18
· Telèfon: 933023295
· Organitza: CEM Colom

Esports

El CEM Colom, conjuntament amb el CEM Can Ricart, us volen convidar a viure un Tour de France molt especial.

Al llarg de 3 setmanes (21 dies) simularan les etapes del tour. Faran una etapa al dia, cada dia amb un perfil diferent i amb les etapes de muntanya.

Participant podreu optar al mallot groc i al mallot de muntanya. Es comptabilitzaran la mitjana de watts que cada corredor generi en cada sessió, no els quilòmetres. Per això, és molt important que els participants segueixin les indicacions del monitor per generar i acumular més watts.

Per participar cal demanar la cartilla als monitors de ciclo indoor, en qualsevol de les instal·lacions, i un cop finalitzada la sessió demananar-li al monitor que t’apunti els watts generats. A la cartilla veureu que hi ha unes caselles marcades amb color diferent, aquestes són les etapes de muntanya i són les que es comptabilitzaran per aconseguir el mallot corresponent.

Poden participar tots els abonats al CEM Colom i al CEM Can Ricart de manera gratuïta, però també poden participar persones no abonades (pagant un preu únic de 25 euros amb accés a les 21 etapes).

No us perdeu el TOUR DE LLEURESPORT i cremeu tota la teva energia donant el vostre màxim.

Més Informació

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X