Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

L’Elisir d’Amore al Gran Teatre del Liceu

· On? GRAN TEATRE DEL LICEU
· Quan? Del 7 al 28 de gener de 2018
· Adreça: La Rambla, 51-59
· Telèfon: 934859900
· Organitza: Gran Teatre del Liceu

Música

Després de l’èxit que va tenir els anys 2012 i 2013, torna L’elisir d’amore de Donizetti, dirigit per Mario Gas, al Gran Teatre del Liceu.

L’Elisir d’amore és una òpera en dos actes amb llibret de Felice Romani i música de Gaetano Donizetti. La òpera va ser estrenada al Teatro della Canobbiana de Milà el 12 de maig de 1832. Al Gran Teatre del Liceu es va estrenar el 5 de febrer de 1848. S’ha representat 93 vegades al Liceu, la darrera el 5 de juny de 2013.

L’òpera, en la qual el tenor interpreta una de les mes famoses àries, “Una furtiva lagrima”, és una de les més estimades de Gaetano Donizetti i suposa un progrés en l’evolució de l’òpera buffa ja que aconsegueix que els personatges còmics siguin capaços de mostrar també emocions i sentiments.

Al món idíl·lic d’un poblet rural, s’expliquen les desventures amoroses –amb final feliç– de Nemorino, un pagès pobre i tímid, enamorat d’Adina, propietària rica i capriciosa. L’arribada d’un regiment presidit pel fatxenda sergent Belcore i la de Dulcamara, xarlatà embolicador, desencadenen l’acció: Nemorino compra al xarlatà un elixir d’amor per recuperar l’amor d’Adina.

La posada en escena que podrem veure al Liceu ve de la mà de Ramon Tebar(direcció musical) i Mario Gas (direcció d’escena). Es una producció del Gran Teatre del Liceu i en el repartiment figuren Jessica Pratt, Pavol Breslik, Paolo Bordogna, Roberto de Candia i Mercedes Gancedo..

La durada de l’espectacle (amb l’entreacte inclòs) és de dues hores i 45 minuts. El preu de les entrades va dels 12 als 248 €.

Més Informació

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X