Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Les cadires d’Elisava tornen a La Rambla

· On? Rambla Santa Mònica. Davant de l'Arts Santa Mònica
· Quan? 9 de març de 2018
· Adreça: La Rambla
· Organitza: ELISAVA

Exposicions

Un cop a l’any, i aquest any ja fa 27 anys, els alumnes d’ELISAVA treuen les seves cadires a La Rambla. Són cadires dissenyades pels alumnes de 1r curs del Grau de disseny.

A l’alçada de L'Arts Santa Mònica, els alumnes d'ELISAVA presentaran molts models de cadires, convidant a tothom que vulgui seure.

Els projectes dels alumnes, consisteixen en el disseny i la construcció d’una cadira desmuntable (amb o sense braços) utilitzant un tauler de fusta contraxapada d'un centímetre de gruix. Les cadires han de ser confortables i estructuralment sòlides.

La dificultat del projecte radica en què per l'acoblament de les diferents parts no es pot fer servir elements de fixació com per exemple cargols, claus o adhesius. Només es pot fer servir el mateix material. A la vegada, els alumnes han de tenir en compte que no estan permesos els talls i forats inclinats a més o menys de 90 graus, i que els centímetres quadrats de fusta utilitzats han de ser els mínims possibles, sense comprometre la seguretat de l’usuari.

Les cadires estaran muntades de 9:30 a 14:30 h, esteu tots convidats a provar-les.

Més Informació

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X