Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Les flors són les protagonistes de les Festes del Roser

· On? Rambla Sant Josep
· Quan? 13 d'octubre de 2012
· Adreça: La Rambla 75
· Organitza: Amics de la Rambla

Actes

Les flors, les floristes de la Rambla i les parades de flors de la Rambla seran les principals estrelles de les Festes del Roser la tarda del proper dissabte 13 d’octubre.

Els alumnes de l’Escola Massana han fet uns murals per decorar els darreres de les parades de flors de la Rambla. Aquest espai, fins ara degradat per pintades, lluirà amb aquestes obres d’art inspirades en el món floral. El proper dissabte dia 13, a les 16 h, s’inauguraran aquestes decoracions en un acte que tindrà lloc a la Rambla Sant Josep ( a l’alçada del número 75).

Una hora després, a les 17h, s’inaugurarà l’exposició dels originals fets pels alumnes que han participat en aquesta iniciativa. L’exposició es podrà visitar al Balcó del Foyer del Gran Teatre del Liceu els dies 15, 16, 17 i 18 d’octubre de 15 a 18 hores i els dies 19 i 20 d’octubre de 12 1 15 hores. L’entrada a l’exposició es farà pel carrer Sant Pau.

La festa continua, a les 18 h, amb la tradicional ofrena floral que fan els floristes de la Rambla a la Mare de Déu del Roser. Aquesta ofrena floral es fa a la figura de la Mare de Déu que està just al costat de la botiga Beethoven. La coral “Les Flors de Maig” cantarà els “Goigs de la Mare de Déu del Roser”. Aquest any la ofrena de les floristes de la Rambla es veurà reforçada per la col•laboració de l’Escola d’Art Floral de Catalunya que ha preparat una espectacular decoració de Roses per guarnir la Mare de Déu del Roser.

Els afeccionats a les flors encara tenen dos actes més per gaudir de la nostra festa. Al pati del Palau de la Virreina es podrà visitar una exposició centrada en la rosa feta per l’Escola d’Art Floral de Catalunya. Aquest treball, es basa en una desconstrucció de la rosa i consistirà en 8 muntatges florals fets amb les diferents parts de la flor. L’exposició es podrà visitar els dies 13, 14 i 15 al pati del Palau de la Virreina.

Finalment, a la Sala d’actes de l’Escola Massana, tindrà lloc el dilluns 15, una presentació de la Rosa Catalana.

Esteu tots convidats a gaudir de les flors, de la Rambla i de la nostra Festa. Us hi esperem!!!

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X