Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Lliurament dels Guardons de Ramblista d'Honor 2022

· On? Ajuntament de Barcelona - Saló de Cent
· Quan? 24 d'octubre de 2022
· Dies? Dilluns
· Hora? De 18:00h a 19:20h
· Adreça: plaça Sant Jaume, 1
· Organitza: Amics de La Rambla

L'acte de lliurament dels Guardons de Ramblista d'Honor 2022 tindrà lloc el dilluns, 24 d'octubre a les 18 h al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona.

Enguany els guardonats són la Llibreria Pompeia, el Museu Marítim de Barcelona i l'arquitecte Juli Capella.

L'acte comptarà amb un discurs introductori d'Enric Canet, director de relacions ciutadanes del Casal dels Infants i autor del llibre "El Cel Té Pigues".

Per reservar la vostra plaça, podeu trucar al 933172940 o escriure a info@amicsdelarambla.cat.

El Jurat que  ha escollit els Ramblistes d'Honor aquest any està format per: David Bassa, Iosu de La Torre, Sergi Doria, Carles Escolà, Jordi Fernández, Elena Freixa, Enric Nogueras, Oriol Nolis, Joan Oliveras Bagués, Ana Pantaleoni, Ramon Pellicer, Sergi Saborit, Àlex Salmon, Enric Sierra, Roser Tiana, Sergi Vicente i el president d’Amics de La Rambla, Fermín Villar.

El jurat dels guardons de Ramblista d'Honor i la Junta Directiva d’Amics de La Rambla, un cop valorades totes les candidatures presentades i després de tres votacions, ha decidit atorgar els guardons de Ramblista d'Honor a: la Llibreria Pompeia, al Museu Marítim de Barcelona i a Juli Capella.

LLIBRERIA POMPEIA

La Junta Directiva d’Amics de La Rambla ha volgut atorgar a la Llibreria Pompeia, en l’any del seu centenari, el guardó de Ramblista d’Honor en reconeixement a la seva llarga història, a la seva vinculació amb el barri i al seu paper rellevant en la difusió de la cultura a Ciutat Vella.

La llibreria Pompeia va ser fundada l’any 1922 al carrer Cardenal Casañas número 5. Des de la seva petita i atapeïda botiga, tres generacions de la família han assortit de llibres i d’objectes de papereria als veïns i comerciants del Gòtic i de La Rambla.

Aquest any, la Pompeia fa 100 anys.

MUSEU MARÍTIM DE BARCELONA

El Jurat dels Guardons de Ramblista d’Honor 2022 ha volgut atorgar al Museu Marítim de Barcelona el guardó de Ramblista d’Honor en reconeixement al seu paper fonamental per a la difusió de la cultura marítima a Barcelona i a la seva vinculació i generositat amb les entitats del barri.

JULI CAPELLA

El Jurat dels Guardons de Ramblista d’Honor 2022 ha volgut atorgar a Juli Capella el guardó de Ramblista d’Honor en reconeixement a la seva trajectòria professional, al seu mestratge i al seu compromís crític amb la ciutat.

 

Mapa de Localització

plaça Sant Jaume, 1, 08002, Barcelona (41.382271, 2.177507)

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X